Øjengodter: Omorovicza Reviving Eye Cream

Depend Cosmetis forårs pasteller

{Reklame | Produkter er modtaget}

Depend marble 2020

Indlægget var oprindeligt udgivet lørdag, men pga. fejl på serveren, var billederne forsvundet. 

Denne her kollektion fra Depend er virkelig en forårsbombe, som er virkelig tiltrængt, mens regnen styrter ned. Kollektionen, Marbled er inspireret af farveteknikken batik, som du nok mest kender for de lidt hippieagtige t-shirt i mange klare farver. Farverne her er også virkelig klare, og kunne virkelig godt til at lave et marbled look med lidt plastfolie, en dag, jeg har tid.

Jeg håber lidt, billederne kommer til sin ret, da jeg har været virkelig udfordret med vejret. Farverne er virkelig gode og meget forårsagtigt – og der er flere kollektioner på vej! Alle på nær én har en cremefinish, 621, som har en klassisk ”Depend shimmer”.

Depend marble 2020

Øverste række

611 – Støvet Eukalyptus grøn
612 – Støvet rouge (meget anvendelig til enhver outfit)
613 – Lys, kold lavendel
614 – Lys, neutraltonet grå
615 – Citrongul
616 – Living Coral (mit bedste pantone bud)

Nederste række

617 – Lys pastelgrøn (virkelig virkelig smuk)
618 – lys mandarinorange
619 – Knækket hvid (perfekt som base for marvellooket)
620 – Ballerinalyserød
621 – lækker koralfarvet med shimmer
622 – kold himmelblå

Jeg er normalt til de mest til mørke, blå eller neutrale farver, men her bliver jeg altså inspireret til at lave lidt mere farvesjov med flere blandinger og netop til marvellook – og nogle af de andre kollektioner der senere vil komme på bloggen, giver mig præcis samme inspiration. Specielt en kollektion, kunne jeg næsten tisse i bukserne af ren begejstring, da den kom ind af døren.

Lige nu, har jeg 612 på, da jeg mens jeg skriver det her, pakker til min tøseweekend i Prag i anledning af at jeg i tirsdags fyldte 30 år (åh gisp!). Så lige nu, mens du sidder og læser det her, sidder jeg nok  flasher mine negle rundt om et stort glas øl.

Serien her er blandt Depends Cosmetic ”normale” Depend Nail Polish serie, og kan kun købes i Bilka, hvor den allerede findes i butikkerne nu til 24,95 kr stykket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Øjengodter: Omorovicza Reviving Eye Cream