Opbrugte produkter Dec ’19

Træt af røde knopper barbering? RFSU Intim Easy Shave Gel

*Indlægget indeholder reklamelinks*Barbergel mod røde knopper efter barbering

Der findes efterhånden mange barberskum og gel til intimbarbering, og jeg har tidligere haft nogle hellige gral, men jeg har alligevel lige nu fundet én hvor jeg tænker, jeg ikke behøver at prøve andre slags igen. Denne her er en af de bedste jeg har prøvet, og samtidig den mest budgetvenlige – en kombination man kun kan elske! Derfor en kort anbefaling!

RFSU Intim Easy Shave Gel er en klar gel til intimbarbering. Gelen giver en perfekt glideeffekt (hvilket RFSU næsten må være bedst til, da de ellers er kendt for deres glidecremer), så skraberen bevæger sig let og forsigtigt over huden, uden at irritere. Huden efterlades blød og samtidig med du stadig fåret en tæt barbering. Samtidig har gelen samme pH-værdi som huden og indeholder kamille og engkarse for en beroligende effekt, så du får lidt af det hele i sådan en tube, til at beskytter og beroligere under og efter. Den koster blot 54,95 kr for 150 ml og den er meget drøj i brug.

Hvis du er meget følsom, kan du prøve at supplere med RFSU Intim Cooling Balm. Det er en beroligende og kølende balm, som hjælper med at lukke porerne efter barbering og samtidig fugtgiver – og en fejl mange af os begår, vi glemmer at fugte Venus-pigen! Den giver en gennemfugtet hud og køler let på huden. Intim Easy Shave Gel, indeholder 40 ml og koster ligeledes 54,95 kr

Jeg har (indtil nu) aldrig kunne barberet mig mere end én gang om ugen uden at få en smertefuld irritation, også selvom jeg brugte nye barberblade og andre gode råd. Selvom jeg i dag bruger IPL hårfjerning (smertefri semipermanent hårfjerning med lysimpulser). Bruger jeg stadig RFSU når jeg er i gang med en indførelsesperioden, hvor huden skal barberes inden behandling, og her er RFSU stadig en sikker vinder.

Begge RFSU produkter, kan fås i både de fleste Bilka, Føtex, Nelly og Matas, hvor du kan abonner på produkterne og få 20 % rabat + fri fragt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Opbrugte produkter Dec ’19