Mine planteønsker i 2020

Opbrugte produkter Dec ’19

{ indlægget indeholder reklamelinks og modtagende produkter er markeret med *}

OH K! Illuminating Holographic Sheet Mask // RODIAL Vit C Energising Face Mask* // EMBRYOLISSE Lait-Crème Concentré // REVLON Nutri Color Creme 600 (Fire Red) // VICHY Dercos Nutrients Detox Dry-shampoo* // TONI & Guy Sea Salt Texturising Spray // BY VEIRA Sensitive Masque // THE BODY SHOP Almond Milk & Honey*

Kender du det, at du tror du har lavet noget, men så ikke gjort det alligevel? Jeg var 100 % sikker på det her indlæg var udgivet for længst, men da jeg så skal tage billeder, ser jeg at der i hukommelsen ligger nogle billeder der ikke var loadede i computeren endnu. Haha. Selve indlægget lå i computerens papirkurv, som til et held ikke var blevet slettet helt. 2020 starter godt!

Præcis 100 produkter fik jeg tømt i 2019, hvilket udover være et mega lækkert rundt tal, så er det også virkelig mange! Men det gør mig ikke noget, da jeg nu har fået brugt en del produkter op, som jeg ellers bare havde stået halvtomme rundt om i hjemmet, ud fra mottoet om ”bruges til særlige lejligheder”, men sjældent særlige nok til at blive brugt, og blev glemt og for gamle i stedet…

Årets sidste 8 produkter skal lige have et sidste ord på vejen, og ét af produkter lider jeg stadig under her ind i 2020, med en større hårkrise.

I december brugte jeg to sheets masker, hvor den ene var holo sheet masken fra Oh K! Som jeg havde glædet mig meget til – meeen gud det var et flop jeg ikke kan anbefale. Det var en fibermaske, som pga. holo siden var så stiv, at den ikke var behagelig på huden og endte med at tage den af før tid, og så var den heller ikke så holo, som den lå op til. Den anden var en luksus bio-cellulose maske fra Rodial, med en stk pris på over 100 kr / stykket. Den indeholder Vit 3, B3, aminosyre og hyaluronsyre, som alle er er lækre og vigtige komponenter for en smuk hud, men en maske en gang imellem gør ikke rigtigt noget for ens hud, så brug den (som jeg) til de små forkælelsesøjeblikke.

LÆS OGSÅ | Lookfantastic X Rodial Limited Edition Box

I årets sidste måned kom jeg igennem 4 hårprodukter. Toni & Guy saltvandsspray (jeg har talt om igen og igen) som den bedste saltsvandsspray jeg har prøvet – og som et blevet et budgetprodukt også – køber igen og igen og kan kun anbefale. Jeg kan også anbefale budgetmærket By Veira som forhandles i normal og koster bare 34 kr og hvis shampoo og conditioner (ligesom denne maske) ikke indeholder silikoner eller sulfater, det er imponerende med så billigt mærke!

Hvad jeg ikke kan anbefale, er dry shampooen fra Vichy, som bare aldrig fungerede og ikke så ud til at gøre rigtig nogen forskel – udover at dufte godt, så den behøver jeg ikke bruge igen. Sidst men ikke mindst, mit hår-mareridt. Jeg ville opfriske mit hår med en af de lækre Revlon farvebomber, og fandt én i skabet. Havde bare ikke kigget på navnet, så jeg troede det var en kobberfarvet farvebombe, i stedet hed den fire red, og oveni mit kobberfarvede hår blev det en katastrofe af den slags hvor jeg ikke ville gå udenfor, overhovedet, før der kom en løsning. Farvede hele håret over, men det er stadig ikke godt, men nu kan jeg overleve lidt indtil farven er falmet en smule… i dag fandt jeg den rigtige farvebombe i skabet… av!

Sidst men ikke mindst fik jeg opbrugte to hudpleje klassikere. Først den meget (og med god grund) hypede Embryolisse Lait Crème Concentré der er en af de lækre franske apoteks fristelser. En fantastisk fugtende creme, ansigtsmaske, rensecreme og perfekt til vinterhalvåret! Hvis du ikke har prøvet denne creme endnu, er det på tide! Jeg kom også endelig igennem The Body Shop Almond Milk & Honey body butter, det er ikke min yndlings body butter, men den er god og lækker og sikkert en jeg vil komme i kontakt med igen.

LÆS OGSÅ | Find Den The Body Shop Bodybutter Der Passer Din Hud

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine planteønsker i 2020