En sports BH er ikke bare en sports BH

Opbrugte produkter november 2019

{ indlægget indeholder reklamelinks }

REXONA Biorythm 48 H Anti-perspirant // ECOOKING Håndsæbe 03 (reklame) // AROMAWORKS Absolute Eye Serum // NIVEA Cellular Filler Day Cream SPF 30 // MAGNIFIBRES Treatment Primer // URBAN DECAY All Nighter Makeup Setting Spray // BIODERMA Micellar Water Sensibio H2O

Glædelig 1. december!

I dag står den på et brag af julehygge, med alt fra julebag til julepudselspil og julegavekøb. Det har været helt fantastisk at vågne 1. december til frost på græsset der knaste sprødt under fødderne og virkelig satte en lækker vinterstemning. Men som vi skifter årstid, betyder det også en afslutning på en måned hvor jeg skal kigge på de produkter jeg har opbrugt.

Blandt makeuppen har jeg opbrugt en mascaraprimer fra Magnifibres. I forhold til andre mascara primers jeg har prøvet (ikke det er mange), skiller den her sig ud ved at være klar. Andre jeg har prøvet har været hvide og svære at dække efterfølgende, hvilket også gør jeg ikke har prøvet så mange. Primeren har plejende egenskaber, så den også virker som en let vippeserum, men da du tilføjer den på hele vippen, er det spild, bare at købe den for at få ekstra længde. Den holder på mascaraen flot, og får vipperne til at syne tykkere og længere. Jeg kunne godt forestille mig at købe den engang til, men den står ikke nu øverst på ønskelisten, da den ”bare” giver det ekstra. Ellers har jeg kommet igennem den evigt kendte setting spray fra Urban Decay. Da jeg købte den her, var det i et gavesæt, hvor der kom to, så jeg har allerede taget hul på næste. Den sætter makeuppen så flot, og øger virkelig holdbarheden af makeuppen – mit must have.

I november har jeg kommet igennem to lækre produkter, første er den klassiske Bioderma Micellar Water Sensibio H2O, som jeg køber igen og igen, har allerede fået mine forældre til at købe 2 liter ekstra med hjem fra Frankrig (der er en lille økonomisk besparelse, men efterhånden er priserne blevet skarpere online), og kan varmt anbefale. Den fjerner makeuppen effektivt og nemt, og udtørre ikke huden. Jeg behøver ikke brugt ansigtsrens efterfølgende. LOVE IT! Øjenserumen fra Aromaworks er virkelig lækker og blød gel der stimulerer kollagen produktionen og forbedre elasticiteten i de sarte øjenomgivelser. Jeg vil meget gerne købe den her igen, og kan anbefale den som en lækker julegave til personen, der har alt. Jeg har også brugt en lille prøve af en ansigtscreme fra Nivea, normalt bruger jeg sjældent de små prøver, men jeg leder efter en dagcreme med høj SPF til vinterhalvåret (sommeren vil jeg altid bruge solcreme ovenpå creme), men denne her virkede for parfumeret, så den behøver jeg ikke skrive flere ord om.

I denne måned er jeg kommet igennem både en deo og en håndsæbe, som begge er indenfor personlig hygiejne. Rexona deodoranten er et godt basisprodukt, og så er den virkelig billig i Matas, med fast lav pris. Ecooking håndsæben med nummer 03(modtaget produkt) er en luksus håndsæbe der dufter virkelig dejlig og eksklusivt af jasmin, grape og appelsinblomst, desværre indeholder den dog Sodium Laureth Sulfate (SLS), som kan virke udtørrende, og derfor ikke ideel med min sarte hud, og slet ikke i vintersæson, så jeg vil ikke komme til at købe den, med den nuværende formular.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

En sports BH er ikke bare en sports BH