101 Ting I 1001 Dage | Anden Update

Opbrugte produkter Oktober 2019

{ indlægget indeholder reklamelinks }SANEX Zero % deodorant // DEPEND Eyebrow Pencil Slim & Thin (Soft Brown)  // Homeoplasmin// HURRAW! Grapefruit Lip Balm // SCHWARZKOPF Got2B Made4Mess Hairspray

Oktober er fløjet af sted, og var en rigtig fed måned. Jeg har aldrig dyrket efteråret så meget som i år, og det har haft en rigtig god effekt på mit humør. Jeg har heller aldrig været så kreativ, da pæn pynt er en mangelvare i danske butikker (jeg leder virkelig efter et rigtig lækkert efterårs sengetæppe).

Denne måned fik jeg brugt en masse gode produkter op, og selvom nogle er meget anonyme og stanard (og andre store favoritter), vil de alle blive købt og brugt igen.

Hvad jeg godt kan lide ved Sanex Zero % deodorant er, at den er uden parfume, har en kort ingrediensliste og så virker den! Samtidig har jeg fået den for en slik i en rodekurv i et supermarked, og hvem elsker ikke besparelse på sine basisprodukter?

Næste er Depends Eyebrow Pencil Slim & Thin. Jeg elsker farven (Soft Brown), nem at arbejde med og så holder den rigtig godt. Slim & Thin er så nem at arbejde med og jeg elsker den, men lige nu viger den pladsen tilbage for brynpomaden af samme farve og mærke, som jeg lige havde på lager, som efterfølgeren. Det er en verden til forskel og savner lidt allerede hvor hurtigt det var at tegne brynene op.

Homeoplasmine er et fransk kultprodukt, som er en læbepomade, hovedsageligt bestående af vaseline og diverse planteekstrakter. Den er kendt for at være god og blødgørende for både hud og slimhinder, og generelt et godt all around produkt. Mine forældre var på ferie i Frankrig og spurgte hvad de skulle købe med hjem – Bioderma rensevand og Homeoplasmine var mine eneste beautyønsker, og derfor har jeg allerede taget hul på en ny. <3

Selvom Homeoplasmine vil slå den med flere breddegrader, så elsker jeg Hurraw! Læbepomaderne, som har den skønneste bløde og lette formular. At de så har én med duft af pink grape, gør bare lykken fuldendt! Hurraw! Læbepomaderne er gode om sommeren, hvor en let pleje er mere end nok, men vil ikke anbefale at kun bruge denne i vinterhalvåret, da den simpelthen ikke er nok.. Men PRØV den… til sommer!

Sidst er der en hårspray fra serien Got2Be. Jeg bruger den kun i pandehåret, og kan derfor kun udtale mig til bangs ladies out there. Men den her er fantastisk til pandehåret i kombination med saltvandssprayen fra Toni&Guy. Den holder pandehåret på plads, men ser stadig naturligt ud, så det også bevæger sig i blæsevejr uden at stå til alle sider. I like this!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

101 Ting I 1001 Dage | Anden Update