Efterår til neglene – Depend 02 Autumn 2019

Opbrugte produkter september 2019

{ indlægget indeholder reklamelinks }

THE BODY SHOP British Rose Body Yogurt (modtaget presseeksemplar) // COOP Camferine Intensiv hånd- og fodpleje // INNISFREE My Real Squeeze Mask Bamboo // TONI&GUY Cleanse Dry Shampoo // Max Factor Masterpiece Max Mascara (Black) // OMOROVICZA Daily Vitamin C

Første efterårsmåned er gået, og nu til den spændende oktober. Oktober er for mig virkelig en farverig måned, både fordi her er der garenti for træer og blade i forskellige farver, græskar allevegne og så er det også måneden for halloween, som jeg for første gang, dyrker lidt mere i hjemmet med pynt – og jeg er vild med det, og har allerede været i gang med en lille pom-pom græskar DIY fra pinterest.

I September kom jeg igennem 6 produkter, og det var ellers at jeg halvvejs igennem kun var kommet igennem 2 og overvejede om jeg hellere skulle samle produkterne sammen med næste måneds opbrugte produkter, men pludselig kom der skub i det – og to er dem er produkter jeg ikke kan undvære!

Meget passende blev jeg i september færdig med min Body Yogurt fra The Body Shop (modtaget presseeks) som er blevet en af mine yndlingsprodukter fra The Body Shop, den lette og lækre formel opsuges af huden i løbet af få sekunder så jeg er klar til at tage tøj på med det samme. Den er dog ikke så nærende som deres kendte body butters, så tænker jeg lige så godt kan lave et sæsonskifte nu.

LÆS OGSÅ | Find Den The Body Shop Bodybutter Der Passer Din Hud 

COOP Camferine, er mit hemmelig våben! Som altid, italesætter jeg elefanten i rummet når det gælder denne hånd (og fodcreme), emballagen er tudegrim! Den fik mig til at holde mig fra produkter i flere år, hvor jeg fik den hvert år af min mormor i kalendergave, men efter jeg først prøvede… åh gud, jeg har ikke oplevet en bedre håndcreme, og så koster den ingen ting i din nærmeste COOP forhandler. Den lugter specielt, så jeg bruger den om aftenen inden jeg går i seng, og så behøver jeg ikke mere pleje, til mine ellers sarte hænder. Kan kun sige, luk øjnene, køb den og prøv den!

I Kina kom jeg forbi en Innisfree butik der havde halv pris på sheets mask, som i forvejen var så billig at jeg var ved at købe dem, og de blev derfor mit dyreste køb i Kina, da jeg skulle have mange! Denne hører til typen ”Fresh Watery Type” som passer virkelig godt. Der var så meget ekstra produkt, at jeg kunne bruge resterne i brevet som serum i 3 dage! Den giver et lille fugtboost, men er mest et luksusprodukt, som er nemt at bruge.

Dry shampooen fra Toni&Guy fik jeg aldrig rigtig til at fungere. Jeg troede først den var rigtig god og ikke havde hvidt pulver overhovedet, men viste sig i stedet at den skulle rystet hver gang. Den virkede dog finere i teksturen (hvis man kan kalde det dét) end Batiste, men synes ikke den er det værd i forhold til prisforskellen.

En af mine favorit mascare gennem mange år er Max Factor Masterpiece Max Mascara. Jeg har tunge øjenlåg fra naturens side, og  mascaraen smitter hurtigt af, men det sker ikke ved vandopløselige mascara (som Gosh Rabel) eller denne fra Max Factor. Jeg kan ikke undvære den overhovedet og har typisk et par stykker på lager.

Sidst men ikke mindst er der en C-vitamin serum fra Omorovicza, jeg var ret vild med serumen! Overvejer at købe den i fullsize, men nu skal jeg lige prøve nogle af de andre lækre C-vitamin produkter fra Rodial (modtaget produkter), for at finde min egen C-vitamin favorit, men C-vitamin serumen fra Omorovicza, er helt sikkert i tankerne!

LÆS OGSÅ | Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I 2019!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Efterår til neglene – Depend 02 Autumn 2019