Opbrugte produkter september 2019

LFBeautybox okt ’19 | The Cosmic Edition

{Reklame: boksen er modtaget og indlægget indeholder reklamelink}

Jeg kan ikke vente med at komme til konklusionen! Jeg er vild med den her boks! Den indeholder så mange lækre og spændende ting, at den ikke må gå din næse forbi. Månedens tema er cosmic  edition, med produkter der er ”out of this world”.  Husk også at tjekke Lookfantastic beautyjulekalender ud, som du kan se på liste over beauty julekalendere der kan blive dine i 2019.

THE BALM Foiled Again Eyeshadow (Red Handed) (forskellige produkter) *fullsize* // LOOK GOOD FEEL BETTER Angled Blending Brush *fullsize* // EOS LIP BALM Crystal Vanilla Orched (forskellige varianter) *fullsize* // POLAAR The Genuine Lapland Hand Cream // OH K! Chook Chook Illuminating Holographic Fibre Face Mask *fullsize* // WETBRUSH Mini Detangler Brush (forskellige farver)

Er det ikke bare en lækker boks? Først faldt jeg over en gammel kending, nemlig EOS læbebalsam som for omkring 10 år siden var det eneste rigtige at proppe på læberne! Jeg har ikke brugt EOS i mange år, udover jeg stadig har en tom etui beregnet til noget DIY – selvom det nok ikke er aktuelt mere. Denne EOS er anderledes end hvad jeg kender, den er helt gennemsigtig og fast i konsistensen. Den ligger sig meget let over læberne, men virker ikke så nærende som en almindelig læbebalsam.

Månedens makeupprodukt er i min boks er en kobber farvet foiled øjenskygge fra The Balm. Farven er meget sikker og kan bruges af alle. Dette produkt kunne variere mellem flere The Balm produkter, The Balm Take It For Granite som er en øjenskygge/highlighter og den klassiske Mary-Lou Manizer high lighter. Meget passende, er der i boksen en angled blending brush i fra Look Fantastic som du kan bruge sammen med øjenskyggen. Look Good Feel Better er et budgetmærke og er fin, men det kan godt mærkes på materialerne, og fandt også to hår der lige skulle rettes til. Men den ganske fin og brugbar og den kommer til at indgå i min børste kollektion.

I boksen var den mest ”kedelige” produkt en håndcreme fra Polaar, som jeg kunne huske jeg havde prøvet før, og det passede! Den var i den første Look Fantastic boks, januar 2018 da jeg var begyndt at abonommere igen efter længere pause. Håndcremen har en lækker blød konsistens, en dejlig og ikke for sød duft og samtidig nærende. Den har været en god håndcreme i håndtasken, og den her ryger samme vej.

Det sidste hudplejeprodukt er fra koreanske Oh K! hvor de har en holografisk sheet mask. Jeg er ret spændt, hvordan den effekt er, da den står som en fibermask (jeg tænker kun holografisk som noget folie). Masken er fyldt med hyaluronsyre, som er en kraftig fugtbooster samt vitamin C og citrus olier. Jeg glæder mig meget til at prøve en af de nærmeste dage.

Sidst men ikke mindst er der endnu en klassisker: Wetbrush! En virkelig god hårbørste, som er så skånsom at den kan bruges i både vådt og tørt hår. Denne mini er perfekt til tasken og specielt nu hvor vi er midt i efteråret og den bæst der følger med.

Alt i alt en fantastisk boks!

Vil du forkæle dig hver måned?
LF beautybox indeholder 6 lukseriøse beautyprodukter samt britiske Elle magazine.
Vælg abonoment mellem 1 og 12 måneder, startede på 126 kr pr måned.
Hvis du bruger koden SKABSDIVABB når du bestiller en 12 måneds abonnement, vil du få den første boks til kun 65 kr!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Opbrugte produkter september 2019