Pudderdåserne Alt i Et Kosttilskud – Ny fast del af din hudplejerutine?

Opbrugte produkter august 2018

NATURA Herb Infused Sheet Mask // INNISFREE My Real Squeeze Mask Green Tea // INNISFREE My Real Squeeze Mask Bija  // MODELCO Instantbrows // YVES ROCHER koncentreret showergel Bourbon vanilla // ETUDE HOUSE Play 101 Stick // BIOEFFECT EGF Serum  // ARM & HAMMER Ultra Max Antiperspirant Deodorant // YVES ROCHER Hydra Végetal 24 H Intense Hydrating Rich Cream (link til ny udgave med 42 % rabat)

I august måned, har været store flyttemåned, både privat men også i virksomheden, hvor vi skal flytte op i nye større produktionslokaler, så vi kan lave endnu større batch af både shampoo og creme – det bliver så godt! Derfor har jeg også haft brugt for mere ”mig tid”, som også afspejles med mine sheetmasks.  Samtidig har jeg også produkt med, som er blevet for gammelt og et produkt der afspejler hvorfor jeg ikke kan have pæne ting 😉. Hele 9 produkter blev opbrugt denne måned – og her kommer de sidste tanker, inden de ryger ud for good!

Sheetmasken i den brune emballage fra Natura var IKKE populær. Masken var underlig lang, men ikke særlig bred, så havde 1½ cm på hver side der var uden maske, men tilgengæld var der sheetmast langt over hårgrænsen, måtte folde ”næsetappen” lidt, så jeg ikke fik produkt i næsen og ja… Den lugtede stærkt af urter og så var væsen så flydende at den løb ned af halsen og ikke blev på masken. Jeg behøver ikke at prøve den igen, og kan ikke anbefale at du bruger pengene på den.

I Kina var jeg inde i en Innisfree butik, som havde tilbud på sheet masks, som i forvejen var virkelig billige i forhold til danske priser – så jeg købte 20. I august har jeg brugt to Innisfree sheet masks, som begge var i waterbased, som giver en let og frisk følelse på huden. Modsat den anden Sheet mask, elsker jeg dem fra Innisfree, og havde jeg pengene (eller kunne jeg købe dem på tilbud på samme måde som i Kina), ville jeg bruge dem flere gange ugentligt.

Hvorfor skal jeg ikke have pæne ting? Fordi jeg ødelægger dem! Luksusserumen fra Bioeffect fik jeg i en tidligere LF Beautybox og gud hvor er den vild. Konsistensen i sig selv er værd at skrive et halv kapitel om, men huden strålede, porerne var mindre synlige og min hud sagde bare ”pop”. Samme dag som jeg bestemmer mig for at jeg nok gerne vil betale £125 for en 15 ml serum SÅ god, kommer jeg til at skubbe til den lille 3 ml glasprøve på gulvet og den gik itu… og jeg måtte hurtigt indse at så ked af jeg var over at ødelægge en halvfyldt prøve, ville være altoverskyggende i en fullsize.. Indtil de har en mere klodsmajorsikret emballage, tør jeg ikke købe den! 😮

Kender du det med at overvurdere mængden? Da jeg løb tør for instantbrows pencilen havde jeg lige tænkt: Der er nok til i dag og så et par dage hvor jeg skal være sikker på mine bryns farve er perfekt! Jeg havde kun nok til ét bryn… Så jeg havde faktisk to forskellige nuancer på mine bryn den dag.  Farven var virkelig perfekt, som en varm medium brun, som er god når jeg har farvet mit hår kobberblond. Desværre er den udgået nu.

Yves Rocher har en koncentreret showergel hvor bare 100 ml rækker til ca. 40 vaske (hvilket normalt svare til en 400 ml flaske) – men nu skal der bruges mindre plastik. Jeg tror bare at den kombineret med en svamp og en anden lukkemekanisme kunne række endnu længere, da dens lukning (eller hvad skal jeg sige?) er ligesom de fleste ketchup, hvor du skal trykke let, før det sprøjter ud. Det gjorde brusegellen svær at styre, da jeg sagtens ville kunne få halvdelen til at række. Jeg synes ellers den er lækker og den skønne duft af vanilje savner jeg allerede. Køber gerne igen!

Min cremehighligter fra koreanske Etude House er blevet for gammel og skal derfor ud. Den er virkelig lækker, blød og flot farve og den er med årene kommet med mange nuancer. Nu har både konsistens og lugt ændret sig, men det overrasker alligevel ikke, da jeg første gang skrev om den tilbage i 2016(!). Jeg tror jeg skal til at gennemgå mere af mit makeup, for at se om jeg har mere makeup der er så gammelt og burde ryge ud. Men mine varmeste anbefalinger herfra.

Jeg bruger en antiperspirant deodorant fra Arm & Hammer på inderlårene, efter jeg sidste år opdagede hvordan jeg kunne bruge det for at undgå irritation med lår der gnider mod hinanden. I år har jeg også brugt den på ryggen og under brysterne, som også kunne få det varmt med tætsiddende tøj. Bedste tip jeg har oplevet længe, og jeg har én til på lager, så jeg er allerede klar til næste forår. Du kan bruge enhver antiperspirant til formålet, men synes denne udgave, konsistens og udformining er perfekt til formåelt.

Jeg har det svært med cremer i krukker, jeg synes det er uhygienisk. Så ansigtscremenen fra Yves Rocher her har stået i skabet og kukkeluret, for jeg vidste det var en god og lækker creme specielt til sommermånederne. Da vi så fik en masse testemballage hjem i kosmetikfirmaet jeg arbejder i, så jeg mit snit til at fylde Yves Rocher over i en airless pumpe, i stedet for både creme og prøveemballage røg ud. To fluer med ét smæk. Jeg synes cremen er virkelig lækker og fugter godt uden at blive for tung, MEN jeg mangler altså virkelig den pumpe! Derfor slutter indlægget med et ønske til Yves Rocher om at droppe krukkerne – for de har altså nogle lækre produkter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Pudderdåserne Alt i Et Kosttilskud – Ny fast del af din hudplejerutine?