Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I 2019!

Lookfantastic X Rodial Limited Edition Box

Lookfantastic har lavet en en limited edition beautybox med Rodial, hvis fokus er på den kraftige ingrediens, Vitamin C. Indeni boksen finder du 7 Vit C produkter til en værdi af £219 for kun £55, hvor du får en god variation af produkter til at finde din helt egen vitamin C favorit du kan tilføje din rutine.

Vitamin C

C vitamin er en multitasking ingrediens og kan bruges af alle. Det er en stærk antioxidant, der bekæmper de frie radikaler (ustabile molekyler) i luften, som ellers kan skade din hud. Ud over at fugte og beskytte din hud, vil den vil give dig en mere finere og mere strålende hud, mindske fine linjer. Samtidig er den genial til at lysne pigmentpletter og forbygge og beskytte mod nye pigmentfejl og solskader, for lige at sætte prikken over i’et.

RODIAL Vit C Brightening Cleanser // RODIAL Vit C Glow Tonic // RODIAL Vit C Drops //
RODIAL Vit C Energising Sheet Mask // RODIAL Vit C Eye Soufflé // RODIAL Vit C Face Soufflé

Rodial Vit C Brightening Cleanser er en rensegel som indeholder en kombination af vitamin C og AHA frugtsyrer, som peeler huden en lille smule. Du kan også lade den sidde på huden i 5 min for en peelende ansigtmaske. Dernæst kan du bruge en af mine Rodial Vit C favoritter, som er deres Glow Tonic, som også har peelende og lysende egenskaber og renser poerne. Den består af 5 % AHA kombination og selvfølgelig C-vitamin. Den behøves kun af bruges 2-3 gange om ugen hvor en vatrondel vædes og dupper den i ansigtet.

LÆS OGSÅ | Grønnere Hverdag: Zero Waste Vatrondeller DIY (Begynder Level)

Rodial Vit C Drops er nok det nemmeste produkt at integrere i ens rutine, Vit C Drops indeholder 6 % vitamin C, så her har vi en kraftig antioxidant der neutralisere de frie radikaler og samtidig virkelig forbedre hudens kvalitet. Den er drøj i brug, da du kun skal bruge 2-3 dråber ad gangen, så tror at min lille 10 ml prøve vil give mig nok til 2-3 måneder.

I boksen finder du også den luksuriøse Vit C Energising Sheet Mask, men med en stykpris på £14 (£43 for en boks med 4), er det simpelthen for dyr for mit budget til at være noget jeg køber igen. Det er en bio-cellulose maske, som indeholder vitamin C, vitamin B3, aminosyre og hyaluronsyre. Brug den til at forkæle dig selv, imens du indtager et glas bobler.

Sidst findes du en Face Soufflé og en Eye Soufflé, og her er soufflé et nøgleord, for konsistensen er så cremet, blød og lækker at jeg har lyst til bare at røre hele tiden. Selvom jeg har et næsten allergisk forhold til krukker, kan jeg ikke forstille mig den konsistens på tube, men hold nu fast de her er lige før de bliver indkøbt alene på grund af den lækre konsistens. Både ansigtscremen og øjencremen indeholder 2 % vitamin C, sammen med andre plejende og nærende ingredienser. Ansigtscremen kan også bruges som en ansigtsmaske, ved at påfører et tykkere lag og lad den sidde i 15 min.

Den specielle C-vitamin lugt

Vitamin C, kan have et lidt… specielt rygte… For selvom det er en virkelig effektiv ingrediens, er vitamin C også ret ustabilt, og derfor passes varsomt på, men mest af alt, kan det få huden til at lugte lidt metallisk. Sådan lidt af mønter.

Specielt Vit C Drops frygtede jeg lidt. Tidligere C-vitamin dråber, har givet min hud en metallisk lugt (lidt ligesom mønter), men har ikke oplevet det ved denne, endnu, hvilket nok skyldes forskellen på det brugte C-vitamin, da Rodial bruger Ascorbyl Glucoside som er en nyere og mere stabil end Ascorbic Acid, som er den klassiske C-vitamin, men også meget ustabil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I 2019!