Julis opbrugte produkter

Lookfantastic X NEOM limited Edition Box

{Reklame: Lavet i samarbejde med Lookfantastic og indeholder reklamelinks}

Jeg har skrevet flere indlæg om bedre søvn, for nyligt også mit bedste tip, hvis du også vågner (for) tidligthvor jeg anbefaler nogle øjenmasker. Jeg går meget op i at få den bedste søvn, da jeg selv sover meget let og derfor ofte får en urolig eller afbrudt søvn, og som NEOM Selv skriver: Nothing affects how you look or feel as much as sleep or lack of it. 

Lookfantastic har lavet en limited edition beautybox med NEOM Organic, hvor du får 7 produkter til en værdi af £110 for bare £40. Der er få tilbage, så hvis du godt kunne bruge lidt hjælp til at sove bedre, er det med at få den lagt i den virtuelle indkøbskurv.

Boksen indeholder en stor variation i produkter og en rigtig god mulighed for at opdage hvad der virker for dig. To ”klassikere” er allerede blevet mine absolutte favoritter, som har hjulpet meget i en periode med urolig søvn eller mareridt på grund af stress.

NEOM Nourish, Breathe & Sleep Hand Balm // NEOM Tranquillity Scented Candle // NEOM Perfect Night’s Sleep Body Oil // NEOM Perfect Night’s Sleep Pillow Mist // NEOM Perfect Night’s Sleep Face Oil // NEOM Perfect Night’s Sleep Cleansing Balm og NEOM 100 % Cotton Cleansing Cloth

Alle produkterne er baseret på NEOMS naturlige Tranquillity duft, som er en blanding af 19 naturlige essentielle olier, hvor engelsk lavendel, sød basilikum og jasmin er nogle af de dominerende dufte som hjælper dig med at slappe af og forberede dig på en god nats søvn. Og Lavendel har jeg gode erfaringer med. Fra en duft jeg ikke kunne døje, til nu at være en beroligende duft jeg ikke kan undvære.

Jeg vælger at beskrive dem i den rækkefølge jeg ville bruge dem, hvis jeg ville sikre mig at Ole Lukøje ville slå mig omkuld.

Først indeholder boksen Perfect Night Sleep Cleansing Balm, som er en rensebalm, der også indeholder rosenolie, kirsebærblomst, pæon, og hyldeblomst. Balmen masseres ind i tør hud og er god til at opløse makeup, og huden føles fantastisk plejet bagefter, men jeg er ikke vild med duften, som jeg synes er for kraftig – og ikke den beroligende lavendelduft jeg hunger efter. Når balmen skal fjernes, anbefales der deres Cotton Cleansing, som er ret smart, da den har to sider. Den ene er musselin, som giver en let eksfoliering og en blødere side der er god til sensitiv hud.

LÆS OGSÅ | Mine hemmeligheder til en god nats søvn

Dernæst er der både en kropsolie og ansigtsolie. Ansigtsolien er jeg allerede blevet gode venner med, som indeholder både vitaminer og antioxidanter, så den ikke kun har en beroligende effekt. Den indeholder også hybenkerneolie, som er guld i din hudplejerutine. Den kunne jeg godt finde på at købe i fullsize! Kropsolien er lidt federe i det og indeholder blandt andet (udover fantastiske hybenkerneolie) også jojoba og ekstra A-vitamin. Jeg er normalt ikke så stor fan af kropsolier og har kun brugt badeolier kontinuerlig. Men hvis man tager sig tid og stille og roligt massere huden om aftenen, giver det næsten sig selv at det også vil have en afslappende effekt.

Inden vi går til mine to favoritter, er der også et produkt, jeg synes er ret god – deres håndcreme. Den er lavet på kakaosmør og sheasmør som blødgører og plejer, uden at være intensiv plejede. Til gengæld har den, den skønneste beroligende duft og et nemt produkt at integrere i en aftenrutine og få god effekt hvis dine hænder ligger tæt ved dit ansigt uden du får den ”in your face!” oplevelse. Kan godt anbefale dig at prøve den, hvis du ikke er til mine favoritter.

Mine favoritter er helt klar Perfect Night’s Sleep Pillow Mist og Tranquillity Scented Candle. Duftlyset, har en meget stærk duft, så selvom den ikke er tændt kan du dufte den. Det kan hurtigt blive for meget for nogle, men det er stadig sådan en kvalitetsduftlys, at den ikke virker kvalmende. Jeg elsker den virkelig!

Den næste favorit er Pillow Misten som minder meget om Deep Sleep Pillow Spray  fra This Works, som jeg har brugt i et par år, og som jeg flere bekendte nu også bruger, og som jeg har skrevet om her. Pillow Misten fra NEOM er mere koncentreret og du kommer langt med et sprøjt, hvor This Works sprøjter jeg flere gange rundt på dyne og pude uden at få samme koncentreret effekt. Det er også en kvalitet du betaler for, da NEOM har en literpris på ca. £666 og This Works koster ca. £260 pr. liter. Så er det om prisen kan svare sig i det lange løb, når jeg kan nøjes med et sprøjt af NEOM for en god nat søvn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Julis opbrugte produkter