De bedste kvalitetshårbørster med naturhår

Mit bedste tip, hvis du også vågner (for) tidligt

{ indlægget indeholder reklamelinks }Tips hvis du vågner for tidligt

Søvn er vigtigt for både dit psykiske og fysiske helbred, og noget jeg prioriterer meget. Men jeg vågner ekstremt tidligt op, specielt om sommeren, hvor jeg hilser solens første stråler god morgen. Derfor har jeg også altid havde betragtet mig selv som A-menneske, da det er meget naturligt for mig at være oppe og i gang fra kl. 5 eller tidligere.

LÆS OGSÅ | Mine hemmeligheder til en god nats søvn 

Jeg vågner med det samme, når det mindste lys, og derfor har en solopgangsvækkeur været et af mine værste køb nogensinde. Jeg har også bestilt dobbelt mørklægningsgardiner til mit nye hjem, da jeg flytter om lidt. Men hvis man gerne vil noget lidt nemmere, så skal man prøve en sovemaske. Vælg dog en af kvalitet af komfort, men også for at beskytte den sarte hud omkring øjnene mest muligt.

Jeg kan anbefale 2 slags:

Iluminage sovemaske med kobberoxid polyester

Jeg har lige nu stoppet med at bruge den til hverdag, da den efter mange er så blevet slidt og jeg ikke har kunne sy elastikket mere ind. Illuminage sovemaske har to meget store fordele, den ene er at den på bagsiden nederst ligesom er et ekstra lag, så du ikke får lys ind for neden, men den mest interessante er, at den består af kobberoxid polyester der har hudforbedrende egenskaber. jeg har nu to hovedpudebetræk og en sovemaske i dette materiale, og jeg har været så glad for dem! Illuminage kan jeg kun finde i handlen på Lookfantastic.

Da Illuminage sovemasken var udsolgt, da jeg skulle have en ny sovemaske, prøvede jeg i så

Slip Pure Silk Mask

Det er en meget traditionel øjenmaske, men af silke som er skånsom for huden. Silken i Slip Pure Silm Mask, er mulberry silk, som er noget af de mest luksuriøse typer af silke man kan få. Det gode ved Slip er at der er mange forskellige farver og mønstre at vælge imellem, hvor Iluminage er meget begrænset. Slip Pure Silm Mask kan købes på Net-A-Porter og Lookfantastic.

LÆS OGSÅ | Kan du bekæmpe rynker med lukkede øjne?

 

prøve

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

De bedste kvalitetshårbørster med naturhår