Junis opbrugte produkter 2019

LF Beautybox juli ’19 The Hydration Edition

{Reklame: modtaget boks og indlægget indeholder reklamelinks }

Julis måneds LF Beautybox er kommet ind af døren, på en dag hvor jeg ellers døjede med migræne midt imellem flyttekasser, og gav mig første gang et rigtig smil på læben den weekend. LF Beautybox har også ændret deres visuelle udtryk på deres eget lille magasin, og jeg er vild med det! Temaet denne måned, er med fokus på fugtende hudpleje, og jeg er vild med det! Hvem har ikke brug for et lille fugtboost?

AROMATHERAPY ASSOCIATES Revive Body Gel // NAOBAY Illumination Micellar Water // ELEMIS Hydra-Balance Day Cream // VITAMASQUES Gold Eye Pads // GLOV On-The-Go Hydro Cleanser // EYEKO Fat Liquid Eyeliner (black)

Denne måned indeholder boksen 6 produkter hvor 4 af dem er full size og den ene er et makeup produkt – og lidt mere om den senere, for den forvirre mig lidt og samtidig gør, at jeg sender en lille bøn til fremtidige LF Beautyboxe.

Jeg må først og fremmest sige, igen, at jeg ikke har noget imod hudpleje, og specielt sådan et lækkert tema som fugtgivende kan jeg næsten ikke få armene ned over. Her burde være rig mulighed, blandt forskellige produktkategorier, at finde et produkt der passer til én!

LF Bautybox indeholder to klassike produkter: En ansigtscreme og en kropsgel. Den første er fra Elemis, hvis mærke er lidt af en genganger ved Look Fantastic. Jeg er ret vild med Elemis Papaya Enzume Peel som også har en rating på 4.59! Ansigtscremen er god og meget let, men med ingredienser som både regulere olieproduktionen i huden og hyaluronsyre som hjælper med at trække fugt til huden og holde på den. Den anden er en krops gel fra Aromatherapy Associates, som allerede ud fra navnet burde have advaret mig. Den er meget parfumeret, specielt i starten. Jeg bryder mig ikke om den skarpe duft, men de forstår at lave et anvendeligt sommerprodukt, da den har en kølende effekt på huden.

Jeg har for efterhånden en del år siden fået øjnene op for de blide vaskeklude der kan fjerne makeuppen bare med vand. Jeg har købt mange forskellige slags siden hen og en fast del af mit badeværelsesinventar. Denne måned er vi så heldig at få én fra Glov, hvor jeg allerede har en af deres mini til én finger, som er perfekt at have i håndtasken efter en bytur hvor du overnatter ude. Jeg er glad og kan med hånden på hjertet give mine varmeste anbefalinger! Når vi så er ved øjnene, kan jeg også springe over til min forvirring, bøn og håb med Eyeko. I det medfølgende mini-magasin står der at vi ville modtage en Fat Eye Stick (øjenskygge pen), men jeg har fået en eyeliner. Jeg klager ikke, da jeg har allerede et mindre lager liggende, som ikke bliver brugt. Men… Eyeko… Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve deres mascara… Lookfantastic, forkæl os med en Eyeko mascara engang, nu er Eyeko blevet en del af LF Beautybox familien og mit håb er stort. <3

Forvirringen var der også, da jeg så miccellar wateren fra Naobay. Plejer de ikke at have bambus låg? Jeg skulle lige dobbelttjekke om det var det samme mærke. Jeg kunne heller ikke finde produktet på Look fantastics hjemmeside og på Naobays egen har det bambuslåg. Så jeg tror der enten er emballageændring, som gør at den ikke er in stock på Lookfantastic, eller ved at udgå. Det sidste håber jeg ikke, da jeg synes den er skøn og har en sart duft af grøn te, som jeg er vild med.

Sidste produkt er også noget jeg elsker, nemlig Eye Pads. Jeg bruger nok sådan nogle 1-2 gange om ugen (budget udgaven godt nok), men jeg elsker denne slags produkter. Da det her er et engangsprodukt, har jeg ikke brugt den endnu, da det så bliver min ”forkæle mig selv dag” den skal i brug. Og så er jeg virkelig blevet interesseret i Vitamasques andre ansigtsmasker – men en sjov eller lækker emballage er også vildt dragende for mig.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesboks hver måned
med forskellige produkter fra 126 inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

1 kommentar

  • Louise

    Ej hvor mærkeligt, med din eyeko ting? Jeg fik en fat stick i farven gilded, som er virkelig fin og lækker at påføre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Junis opbrugte produkter 2019