Få pæne negle på få minutter i 5 nemme trin

Junis opbrugte produkter 2019

{ indlægget indeholder reklamelinks og modtagende produkter er markeret med *}

THE BODY SHOP Mango Body Yogurt *  // PUDDERDÅSERNE Alt-i-en sæbe *  // MÔND’SUB Hydrating & Brightening Facial Mask // GARNIER Mythie Olive hårkur // MIQURA Foot Mask (halv pris!) // MIQURA Bubble Mask (halv pris!) //
ISANA Hårspray Volumen Up // DEPEND miljøvenlig neglelakfjerner * // SKIN FOOD Rice Mask Wash Off * //MAGASIN All In One Cleansing Wipes

Sidste måned blev der ikke opbrugt så mange produkter, men er kommet godt igen i juni! 9 (10) produkter blev det til. En er jeg ikke kommet i bund med, før holdbarheden udløb, hvilket var virkelig ærgeligt, da den bare har stået i et skab og ventet på jeg kom igennem nogle af mine andre facemask! Men mere om det, her får produkterne de sidste par ord med på vejen inden de ryger i skraldespanden eller på genbrugsstationen.

Body Yogurten fra The Body Shop er virkelig et fantastisk sommerprodukt. Den giver en lettere fugt, end de nærende body butters, og så tørrer de ind i huden indenfor 15 seksunder. Jeg elsker konsistensen, duften, at de hurtigt trænger ind og efterlader huden fugtet. Læs mere på mit indlæg dedikeret til The Body Shop Body Yogurt.

Pudderdåsernes Alt i En Sæbe er en e skånsom all-round sæbe, du kan bruge til ansigt, krop og hænder uden at irritere eller udtørre. Den en god, men synes den er for pricy (95 kr for 500 ml), hvor jeg ikke forestiller mig at købe den selv, medmindre jeg finder den på et godt tilbud (hvor jeg så til gengæld vil springe til)

Mônd’Sub Paris Hydrating & Brightening Facial Mask er en jeg fik på den store kosmetikmesse jeg deltog i, tidligere på året. Sheetmasken, kan jeg ikke sætte en finger på, men mærket gør mere mig lidt nervøs – og har samtidig givet mig et godt grin. Jeg kan se at Mônd’Sub har flest aktiviteter i Indien, men de kalder sig Mônd’Sub Paris og nogle steder vil du endda finde et lille schweizisk flag under navnet… Det er altså sjovt!

Miqura er gode til at lave sheetmask, og så er de ovenikøbet danske. Jeg har brugt dem flere gange og jeg er specielt vild med deres foot mask, som bare er ren luksus for fødderne. Perfekt i en wellness gavekurv.

Isana Hårspray er fra Tyske Rossmann (læs også guide: Beauty shopping i Flensborg). Det er en lille taskestørrelse og virkelig god, og så koster den næsten ingenting – heller ikke fullsize. Jeg skal have fat i den igen! Den har skiftet emballage siden jeg købte den, så hvis du skal til Flensborg så tjek lige linket først, så du ved hvad du skal lede efter.

Depends miljøvenlige neglelakfjerner, er en jeg har haft liggende længe, så der er kommet ny emballage, og blevet svanemærket! Det synes jeg er vildt. Den er mild og skånsom for neglende – og miljøet, men sørger også for at gøre sit arbejde godt.

SKIN FOOD Rice Mask Wash Off havde jeg glemt i skabet, og derfor er jeg ikke kommet i bund med produktet, før den udløb desværre. For det er et fantastisk produkt og et must-try indenfor K-Beauty. Det er en 2-i-1 ansigtsmaske som fungerer som både peeling og fugtende ansigtsmaske. Masken påføres og masseres blidt rundt i hele ansigtet hvorefter du lader den sidde i 10-15 min. Voila! Helt sikkert et genkøb.

Renseservietter og mig er ikke en god kombi, det er sådan nogle jeg bruger når jeg er på farten, hvor jeg vil have det så nemt som muligt. Desværre oplever jeg flere af dem som skrappe for min hud og desværre er det også tilfældet med renseservietterne fra Magasin. Min hud begyndte at svie lidt og den havde også svært ved at fjerne mascaraen, som så i stedet kunne efterlade pletter på pudebetrækket. Øv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Få pæne negle på få minutter i 5 nemme trin