LF Beautybox juli ’19 The Hydration Edition

De bedste kvalitetshårbørster med naturhår

{Reklame  | Sponsoreret af Madison Professional}Madison professional

For at opnå et sundt og langt hår, er det vigtigt også at vælge en god hårbørste. Normalt hænger pris og kvalitet sammen, men her blev jeg virkelig overrasket over hvordan Madison Professional kan lave kvalitetshårbørster der matcher den, jeg jeg selv har givet langt over det dobbelte for…

Hårbørste med naturhår for et stærkere og sundere hår

Hvorfor overhovedet kigge efter hårbørste med naturhår? Vildsvinehår, gerne kombineret med nylonhår, stimulere både hovedbundens blodcirkulation, som fremmer hårvæksten og samtidig fordeler du olierne fra hovedbunden til hele håret, som modvirker tørt hår og knækkede spidser, men i stedet giver et smukt glansfuldt og blødt hår. Den slags børster slider ikke på håret, men kan gøre håret meget sundere. Samtidig fungere den hårbørsten til filtret hår og sætter en stopper for elektrisk hår – som du vil glæde dig over til vinter.

bedste naturbørster

Når du skal teste kvaliteten af hårbørste med vildsvinehår, skal du kigge på farven på hårene. De bliver opdelt i 3 kvaliteter, hvor farven på hårene afslører dem. Hårene i højest kvalitet er helt sorte, den mellemste har brunlige nuancer (og mest udbredte blandt mange mærker, da de kan have et mere naturligt udseende) og den billigste er lysere endnu. Kvaliteten siger noget om hvor god børsten er til at fordele olien i håret og gøre håret sundt. Madison Professional bruger selvfølgelig den bedste kvalitet.

Madison Professional

Som den nordjyde jeg er, kan du holde en lang salgstale om hvor godt et produkt er, hvor mit spørgsmål bare vil være ”men hvad er prisen?”. Prisen er selv med nordjyske øjne helt vild – eller på den underspillet nordjysk: ”Den er okay”. Jeg går op i kvalitet og derfor før betalt dyre summer for ikke mindre end 4 hårbørster med vildsvinehår, for at få de gode egenskaber fra naturhårene. Madison Professionals serie har jeg nemt kunne få hele sætte for hvad én af mine gamle hårbørster har kostet.

Madison Professionals serie af hårbørster består af 4 forskellige:  bestående af 4 forskellige børster og med priser mellem 165 – 215 kr. En pris jeg synes er helt utrolig.
bedste hårbørster til langt hårDe har en Boar & Nylon Brush, som er en kombination af vildsvinehår og nylonpigge. Den fås i to størrelser, hvor forskellen kun er børstens størrelse (ca. 2 cm forskel i længden og 1,5 cm i bredden). Det er en rigtig god hårbørste! Vejl. Udsalgspris: 205 kr for medium og 215 kr for large.hårbørste til hår der knækkerbedste hårbørster 2019Hvis du har tendens til hår der knækker, skal du prøve at kigge på HyperFlex Boar Brush, som er en fleksibel hårbørste til dig med porøst hår. Den fleksibilitet gør den ekstra skånsom overfor håret, samtidig med at du får de gode egenskaber fra vildsvinehår og nylonpiggene. Vejl. Udsalgspris: 165 kr

En hårbørste til vådt hår, har Madison Professional også lavet en wet brush i form af deres Soft Detangling Brush, som består af afrundende fleksible nylonpigge der nemt udfiltre håret og kan bruges i både vådt og tørt hår. Vejl. Udsalgspris: 180 kr

Forhandlere

Madison Professional kan du finde ved flere frisører landet over – find forhandlerliste her, eller købes oline på Billigvoks.

hårbørste test

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox juli ’19 The Hydration Edition