Lookfantastic Limited Edition Beuatybox | Omorovicza

Maj’s opbrugte produkter 2019

{Indeholder reklamelinks og modtagende produkter er markeret med *}

BIODERMA Sensibio H2O // MAX FACTOR Masterpiecemax // YVES ROCHER Lash Plumping Mascara* // DEPEND 7 Day Hybrid Top Coat // SEPHORA Charcoal Nose Strip* // SPOTLIGHT Teeth White Strips

Haha, lidt forsinket, da jeg glemte at trykke udgiv. Men det understreger nok også lidt det kaos jeg har været og er i.

Maj måned har egentligt været lidt af en tåge af kaos. Der er sket mange ting, både gode og dårlige som har tærret meget på min energi. Jeg synes jeg er ved at få lidt overblikket igen, selvom nogle ting ikke er overstået. Men sådan er det med livet, det hele går lidt op og ned. Tilgengæld har jeg ”kun” opbrugt 6 produkter i maj måned, hvor 2 af dem var nogle engangs – det er en nedgang i forhold til nogle tidligere måneder i år, men jeg er godt tilfreds, da jeg var ret overrasket over mit forbrug.

Bioderma, er en makeupfjerner jeg har svært ved at undvære. Det her er min 7. flaske, hvor den sidste blev opbrugt i oktober (hvilket jeg også synes er drøjt), og jeg har kun én tilbage på lageret nu. Uf! Men Lookfantastic har et ret godt tilbud på Bioderma lige nu, hvor du kan få 2 til under 1’s pris.

Maxfactor Masterpiecemax er en af mine yndlingsmascara, der både kan bruges til hverdag, eller når du gerne vil gøre lidt ekstra ved at bygge op i flere lag. Den giver tætte fyldige vipper uden at klumpe, og så drysser den ikke eller smitter af på huden, hvis du som jeg, har ret fedtede øjenlåg. Det er et übberplus herfra.

Yves Rocher masacara er også en af mine Yves Rocher favoritter, men kan se at deres makeup har ændret emballage og navne, så kan ikke pege den ud nu i den nye udgave, så det giver ikke meget mening af skrive om den.

Depends 7Day topcoat er en selvfølge hvis du er vild med 7Day lakkerne. Den er ikke helt brugt op endnu, men som mange andre af mine favorit topcoats bliver den ret tykflydende når den bliver udsat som luft, og derfor bliver den udskiftet nu.

LÆS OGSÅ | Ekstrem holdbar neglelak – Depend 7Day

Jeg brugte også en nose strips fra Sephora er nemme at bruge, men som alle andre, fjerner de ikke rigtigt hudormene på næsen, tilgengæld fjernede den alle de små hår, så min næse føltes blød og lækker, men det er ikke de 25 kr værd.

Sidst var Whting Strips fra Spotlight en virkelig uheldig oplevelse. De virkede ok’, men… De er de første whiting strips jeg har prøvet, hvor jeg fik så slemme isninger. Jeg begyndte virkelig at tænke at det her var noget af det dummeste jeg havde gjort og frygtede lidt at det var permanent…Endda stod der på produktet at de skulle anvendes hver dag i 2 uger… Jeg besvimede næsten ved tanken, da jeg i flere dage have svært ved at drikke vand uden slemme isninger. Men isningerne er heldigvis gået over, men jeg ved ikke om jeg nogensinde får brugt de sidste 2 styks jeg har.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Lookfantastic Limited Edition Beuatybox | Omorovicza