5 Chrome apps der hjælper på din produktivitet

LF Beautybox juni ’19 Around the World

{ Reklame | Lavet i samarbejde med Lookfantastic og indeholder reklamelinks}

Månedens Beautybox fejre den alsidige og globale fællesskab som LF Beautybox har, med at vise produkter fra flere steder i verden – og Danmark er repræsenteret! I månedens magasin bliver der præsenteret for kendte mærker fra forskellige lande, tager fat i fransk apoteker beauty og en ny skønhedstrend, hvor vi udskifter K- med J-beauty.

KORRES Chamomille Softening Soap // BUMBLE AND BUMBLE Surf Spray // FILORGA Lift-Structure Cream // ECOOKING Peeling Mask // BIOEFFECT EGF Serum // SVR LABORATOIRES Topialyse Palpébral Eye Care

I månedens boks er der er godt miks af hud og hårpleje fra kendinger og nogle nye. Grænske Korres er repræsenteret med en fast sæbe der kan bruges til både ansigt og krop. Der var tre forskellige man kunne modtage i boksen, hvor alternativet var med oliven eller granatæble – jeg gad godt granatæble. De faste sæber har jeg længe gået udenom, men er blevet mere interesseret i de kompakte løsninger da jeg er begyndt at tænke på lidt grønnere beauty.

Dernæst fandt jeg en saltvandsspray fra Bumble and Bumble, et mærke jeg har hørt meget om, men ikke mindes at have haft fingrene i selv. Selvom jeg er rigtig glad for en saltvandsspray fra Toni & Guy, så er jeg altid nysgerrig på hvad der ellers er.

LÆS OGSÅ | Guide: Beauty Shopping I Flensborg 

Filorga kender jeg godt fra tidligere LF Beautyboxe. Denne gang er det en creme med kollagen og Hyaluronsyre. Ingredienserne kan man skrive en halv stil om, og en anden ting der kan skrives meget om, er konsistensen. Da jeg smurte den på så jeg emojien der savler for mig, for sådan havde min hjerne dét. Det er næsten nok til at købe mig, for det var en af de små ting, der gør dagligdag til luksus.

Den danske repræsentant er Ecooking, som simpelthen har gjort det så godt på de få år de har været på markedet. Her i boksen er det en AHA peeling maske. Jeg elsker at der på låget står ”No panic if skin turns red – it works.” En anden ting jeg elsker, er den lille pipette prøve i boksen fra Bioeffect med plantebaseret kopi af EGF, som er et protein du naturligt har i huden, som virker som en anti-age og på hudens udstråling. Den koster hele £123.00 for 15 ml, og her har vi fået 3 ml – fortæl mere om luksushudpleje!?

Sidst er der SVR, som er et fransk apoteker mærke. Jeg kender ikke til det af andet end navn, men mine forventninger er høje. Denne øjencreme er til tør, sensitiv og irriteret øjenomgivelser. Den skulle efter sigende give 24 timers hydrering, dulme, reducere rødmen og irriteration og fugte de sarte øjenomgivelser og samtidig beskytte mod eksterne påvirkninger.

LÆS OGSÅ | Franske Apoteks Fristelser Du Ikke Må Gå Glip Af

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesboks hver måned
med forskellige produkter fra 126 inkl. porto, kan du tilmelde dig 
her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

5 Chrome apps der hjælper på din produktivitet