Maj’s opbrugte produkter 2019

5 Chrome apps der hjælper på din produktivitet

Her er nogle af mine yndlings Chrome extensions, som kan hjælpe dig med at være mere produktiv i dit arbejde, om det så er på studiet, en blog eller dit arbejde. De findes alle i gratis versioner og udnytter din chrome browser til fulde.

NOISLI 

En gratis app med ”white noise” du selv kan indstille for at hjælpe med din produktivitet eller bare slappe af. Du kan bruge den både med og uden indlogget bruger, men med sidstnævnte kan du gemme dine favoritkombinationer. Der er mange muligheder fra alt fra vejrforhold til ”cafestøj”. Samtidig er det også muligt at sætte en timer på som er praktisk hvis du vil arbejde effektivt. Find appen her.

ONETAB

Et smart værktøj hvis du plejer at have mange faner åben ad gangen. OneTab har over 2 milioner brugere og vurdering på 4.6, så der er noget om at den her er brugbar i dit daglige arbejde. Når du har mange faner åben trykker du på OneTab ikonet, hvor de bliver reduceret til en fane, hvor du har et nemt overblik over de forskellige faner og hvad de indeholder. Samtidig spare de op til 95 % af computeres hukommelse, så din computer ydre bedre. Find appen her.

LÆS OGSÅ | 9 tips til speciale og projektskrivning

TRELLO

Et rigtig godt værktøj projektstyringsværktøj til både arbejde i teams, men også i privaten. Trello er et organiseringsværktøj til opgaver der mest minder om et board med postits under forskellige valgte temaer, som du kan flytte rundt på, alt efter det overordede tema, hvor du er i processen eller noget helt andet. Det giver dig nemt har et overblik og hvilke opgaver der skal varetages, og lige nu uundværlig i mit arbejde ved Leonhard Denmark, hvor jeg har rigtig mange forskellige opgaver jeg skal have styr på. Den gratis version udfylder behovet til fulde, så du behøver ikke engang at overveje den fulde version. Find appen her.

SAVE TO POCKET

Pocket er e form for lille privat pinterest eller bare en lomme hvor du gemmer artikler, sider, videoer med mere du gerne vil se senere. Når du bruger den, kan du se relevante billede, titel, afsender med videre, som giver et godt overblik. Bruger det specielt når jeg falder over noget relevant materiale, som jeg ikke skal arbejde med lige nu (hvor jeg så i stedet bruger OneTab, når det er her og nu reserch). Det er muligt at gemme materialet under tags, så det er nemt at finde det rigtige igen, noget andet smart er at den også laver en recommendations baseret på de ting du allerede har gemt. Du kan også få Pocket til telefonen, så du altid har mulighed for at gennemgå dine gemte ting. Den har næsten 2,9 millioner brugere – og jeg forstår godt hvorfor! Find appen her.

Video Speed Controller

Det her er en af de apps jeg aldrig troede jeg ville blive så glad for. Den gør, som navnet angiver, speede tiden på videoerne op. Det er ret smart i videoer hvor der bliver talt meget, hvor jeg ofte har hastigheden på 1.40 uden at der går information tabt og jeg heller ikke behøver at koncentrere mig særlig meget, men spare mig masser af tid. Find appen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Maj’s opbrugte produkter 2019