Det er ikke bare sådan liiige at være hudplejeproducent!

LF Beautybox maj ’19 Urban Beauty

{Reklame: Modtaget box og indeholder reklamelinks}

Månedens LF Beautybox tema omdrejer de beautyrutiner, der er påvirket af livet i byen. Her er fokusset beskyttende, forebyggende og multi-tasking skønhedsprodukter. Om det er hudpleje der sørger for at din hud tager sig bedst ud i bylivet, eller makeup du kan tage på, på farten. Det medfølgende magasin også tager skønhedstrenden ”anti-pollution skincare” op, ligesom en af de 6 produkter i boksen er et produkt i samme trend.

POLAAR Northern Light Cream // SKIN CHEMISTS Rose Illuminating Glow Hydrogel Eye Pads // MELLOW Gel Lip Pencil (Aria) // AVANT SKINCARE 8 Hour Retexturing & Anti-Oxidising Hyaluronic Facial Serum // WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask // MINETAN Invisible Color Gradual Tan Color Extender

Boksen har en stor variation med brugbare produkter til ansigt, hår, krop og makeuppen. Jeg må allerede sige at Wella Invigo Nutri-Enrich hårkuren er en jeg virkelig ser frem til at bruge, da den dybdeplejende hårkur til tørst og stresset hår, kan virke fra et hurtigt boost (10 min) til den fulde dybdegående reparerende hårkur i løbet af 20 min. Jeg har sat kryds i kalenderen til en særlig lejlighed hvor den vil være helt perfekt.

Videre til huden starter vi med en eksklusivt serum fra Avant, som beskytter mod miljømæssig fourening og samtidig med du forebygger og behandler alderstegn. Serumen vi har fået er egentligt en fullsize, som dog i almindelig emballage koster hele 777 kr, så der er boksen mere end tjent hjem alene. Når du har påført serumen kan du forsætte til ansigtscremen fra Polaar som indeholder masser anti-oxidanter og lysner, udjævner, strammer poerne op, fjerner overskydende talg og beskytter ligeledes mod miljømæssige forurening.  Selve Polaar er spændende, da de får sjældne naturlige ingredienser fra tundraer i Aktis, hvor denne blandt indeholder sibirske oliven.

Efter en sen nat, trænger øjnene ligeledes til en opfriskning, hvor du kan smække et par af Skin Chemists Rose Illuminating Glow Eye Pads under øjene – jeg har også sat dato i kalenderen for den her, som vil fugte, tone og lysne området under øjene og reducere linjer, som vil hjælpe med et friskere look. Jeg glæder mig!

Har du allerede fået lidt sommerfarve på benene? Ellers kan du bruge Minetans 3-in-1 gradutal tan lotion, som gradvis vil give dig lidt fake farve, så vinterblege ben stadig kan præsentere sig pænt. De anbefaler, at hvis man er af de lysere hudtoner (jeg hader virkelig ordet bleg), at man kan mikse det op med en fugtighedscreme, hvilket giver mig en indikation af, at den gradvise stadig vil kunne ses fra første påføring.

Sidst men ikke mindst finder man i boksen en nude lipliner, som kan bruges for at både for at øde holdbarheden på din læbestift, give den fejlfrie kant eller snyde dine læbe lidt større eller symmetriske. Den nude farvede lipliner fra Mellow kan du bruge alene eller under din farvede læbestift.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesboks hver måned
med forskellige produkter fra 126 inkl. porto, 
kan du tilmelde dig her.

2 kommentarer

 • Ditte K.

  Tak fordi du poster dem her 🙂 mest fordi jeg var blevet så skuffet hver gang jeg modtog en æske creme når jeg forventede makeup 😅 det hjælper mig med ikke at blive fristet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det er svært når forventerninger ikke bliver indfriet. Synes tilgengæld der ikke er særlig mange gode makeup bokse tilgængelige i Europa. =/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Det er ikke bare sådan liiige at være hudplejeproducent!