LF Beautybox maj ’19 Urban Beauty

Få en skræddersyet ansigtscreme med Clinique iD

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Det kan være svært at finde den helt rette hudpleje, der passer netop din hud. Men Clinique har gjort det lidt nemmere ved at lave lidt af en meget simpel, men revolutionerende nyhed indenfor hudpleje. Sidst jeg var i lufthavnen, faldt jeg over den Clinique iD, hvor du kombinerer en base med en af Cliniques kendte fugtigende lotioner med en emulsion med aktive ingredienser tilpasset din hud. Med et udvalg af 3 lotions og 4 emulsioner patroner har du mulighed for at vælge mellem 15 forskellige kombinationer, men det er stadig nemt at få et overblik. Jeg blev nød til at købe, selvom der var lang kø ved kassen, for ideen er så simpel men alligevel skræddersyet og nem for de fleste at komme i gang med.

De 3 fugtgivende baser

Moisturizing Lotion: til meget tør til tør kombineret hud
Oil-Control Gel: Til kombineret og fedtet hud
Hydrating Jelly:  Let fudighedsgel til alle hudtyper

De 4 emulsioner

Grøn: Til sensitiv hud. Beroliger og blødgør med mælkesyre og probiotiske bakterier.
Blå:  Til Ru og ujævn hudstruktur. Mindsker synlige porer og udjævner med frugtsyre
Hvid: Til ujævn hudtone. Jævner og ensarter hudtonen med Japansk angelikarot.
Orange: Til træt hud. Fornyet energi og glød med taurin
Lilla: Mod linjer og rynker. Udglatter linker og rynker med hvedeprotein.

Så nemt er det

Skru låget af din fugtgivende base, fjern røret omkring emulsionen (beskytter mod bakterier, der ikke skal ned i cremen). Derefter skruer du emulsionen patronen på flasken og så er den klar til brug. Patronen sørger for at pumper både ansigtscremen og emulsionen op i et forhold 90:10, så du altid får den perfekte kombination.

Du kan sagtens kombinere med serumer og ansigtsolie, men den kan også bruges alene efter rens. Af samme grund er den her perfekt til dem, der ikke kan overskue en omfattende plejerutine, men samtidig gerne vil have det ekstra boost.

Du kan godt købe lotion og emulsion hver for sig, men giver ikke mening. En Clinique lotion koster normalt 365 kr for 125 ml, hvor emulsionen ved siden at koster ca. 95 kr. Ved at købe kombinationen samlet, har den en pris på 365 kr, men hvor lotionen blot er en 115 ml – men som passer perfekt til patronen der også optager lidt plads.

Hvad min problemhud siger

Jeg har kombineret hud, med tildens til at blive tør på kinderne og over næsen. Der blev jeg anbefalet af Clinique rådgiveren at bruge Moisturizing Lotion i stedet for hydrating jelly, selvom jeg har tildens til fedtet hud nogle steder. Da jeg samtidig døjer med at min hud nemt bliver irriteret og rød, var den sammen med den grønne emulsion den bedste kombination for mig – selvom jeg sådan rent æstetisk helst ville have den hydrating jelly.

Jeg har indtil videre været glad for min skræddersyet ansigtscreme, og selvom min hud stadig flipper ud over irrierende solfiltre fra solcreme, er min hud ikke så rød som jeg plejer og jeg kan oftere og oftere droppe foundationen, som jeg ellers kun påfører for at skjule min rødmen i huden.

Du kan købe kombinationen mellem en valgfri ansigtscreme og emulsion for 269,95 kr i Matas og på Cliniques egen hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox maj ’19 Urban Beauty