10 ting der gør mig glad for tiden – april

Aprils Opbrugte produkter 2019

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Reklame | Indeholder affiliatelinks og Produkter der er modtaget er markeret med *.

Forsinket indlæg, men der kørte lige en sag omkring bloggen med akassen fra da jeg var ledig, hvor jeg lige ville have klarhed før jeg havde overskud til bloggen igen. Samtidig er jeg travl i Leonhard Denmark, og har nu også samlet lidt af de instagram stories i en kategori på insta, med lidt glimt fra at starte en kosmetik produktion op fra bunden… Det er ikke bare liiige noget man gør. Vi er i gang med at få sikkerhedsvurderet produkter nu, og skal have nogle af vores hjemmelavede ingredienser ind sendt ind til test, nok i næste uge… Er så spændt!

MEN…  Det forsætter! Selvom jeg bliver ved med at sige, at det snart må være et stop med antallet af opbrugte produkter, er jeg alligevel kommet op på 10 produkter i april måned! Okay, nogle af produkterne var også brugt halvt af, inden jeg lagde dem til side for at fokusere på at bruge nogle andre produkter op først, men alligevel…. 10?!!

SCHWARZKOPF Osis+ Sparkler Shine Spray // PURELY PROFESSIONAL Treatment 1 // KTC 100 % Pure Coconut Oil

Osis+ Sparkler Spray er en hårspray med minimum hold, men hvis formål at gøre håret blankt og skinnende. Det kan være super smukt som en afslutning når håret er sat, men uden hold duer den ikke til meget andet. Jeg ved at jeg vil købe sparkler spray igen, måske ikke fra Osis, men synes ikke der er så stor forskel på denne slags udover duften.

Der hvor jeg virkelig synes at opbrugte produkter indlægene giver mening, er med produkter som Treatment 1 fra Purely Professional, jeg har skrevet om den før, i rosende vendinger, og jeg synes også den er god, men det var som om de sidste rester af produktet opførte sig lidt mærkeligt. Jeg synes det fik mit hår til at virke mere stift og strå-agtigt. Det er en leave-in hårkur som indeholder kokosolie, 18 MEA og hvedeprotein, alle gode ingredienser til at styrke håret og som sagt, jeg har mange roser for produktet ellers. Jeg var meget glad for produktet alligevel, så jeg vil gerne give det en chance igen.

Mange ved, at jeg er stor fortaler for kokosolie som en hellig gral til smukt hår, og jeg har også nogle favoritmærker. Den her, har til gengæld ikke været god, den har været underlig og hård i konsistensen og kan ikke anbefales. Krukken har en underlig facon, da jeg prøvede at ligge den i et vandbad for at gøre kokosolien flydende da den simpelthen var for svær at arbejde med. Der findes så mange andre gode mærker, så gå udenom denne her!

GOSH Foundation Drops // YVES ROCHER Sexy Pulp Volumen Mascara

En af mine favorit foundations kunne jeg nu komme igennem. Foundation Drops fra Gosh har i lang tid (for første gang nogensinde det er sket) blevet for lys til mig, men har henover slutvinteren og foråret kunne bruge den op. Den ligger sig så let på huden at det føles som om du ikke har makeup på og du kan bruge så utrolig lidt, men stadig også med god mulighed for at bygge dækevnen op. Du kan læse mere om Gosh Foundation Drops her.

Sexy Pump er en af de mascaraer, der ser super smuk ud på vipperne, men bare ikke fungere i praktis. Den gør mine vipper store og fyldige og helt movie star-agtige, men der går ikke lang tid før jeg oplever at mascaraen smitter af på huden inder øjnene. No go! Derfor er denne ikke blevet brugt op før den er blevet kasseret.

SANEX Zero % deodorant // THE BODY SHOP Camomile Cleansing Butter // LIFE_FLO Pure Rosehip Seed Oil // PUDDERDÅSERNE Niacinamid 10 %* // COSRX Acne Pimple Master Patch

En deodorant fra Sanex, senest opbrugt i februar måned hvor den også er nævnt, den er uden parfume hvilket er noget af det vigtigeste for mig hvad angår deodorant. Samtidig gør den hvad den skal og holder grim svedlugt væk, så jeg kan ikke være utilfreds.

Samtidig er jeg kommer igennem en af mine The Body Shop favoritter, Camomile Cleansing Butter troede jeg virkelig i sin tid var et kedeligt produkt, men er virkelig blevet en favorit  og derfor helt sikkert et produkt jeg køber igen, næste gang jeg skal handle i The Body Shop.

Når man snakker favoritter, vil du altid finde en rosehip seed oil i mit skab på badeværelset! Hybenkerneolie er guld i din hudplejerutine. Jeg har brugt den i flere år og min mor med, som har en utrolig smuk hud, selvom hun er midt i 50erne. Jeg kan kun anbefale denne olie, og heller ikke sidste gang at jeg køber den.

Jeg blev for nyligt færdig med Pudderdåsernes AHA serum, og denne måned blev det deres Niacinamid som blev opbrugt. De to hungere fantastisk sammen. Niacinamid vil have en positiv effekt på de fleste hud, da den hjælper på både store porer, ar, urenheder og pigmentpletter. Jeg er meget imponeret og kan allerede se en forværring i min hud, efter jeg stoppede på den, så jeg venter bare på at der er et godt tilbud igen.

Når du skal bekæmpe bumser akut, skal du ty til korenakse COSRX som har plaster der nærmest trækker betændelsestilstanden ud. Den er lidt pricy, men noget af det mest effektive jeg har prøvet og derfor altid en ekstra pakke liggende. Til mindre akutte sager, findes der andre løsninger der er billigere i det lange løb, men når du får en bums før et arrangement, skal den dø!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

10 ting der gør mig glad for tiden – april