10 ting der gør mig glad for tiden - marts

Matte nudes til neglene og hvordan du finder den perfekte nude neglelak

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Reklame | Produkter er modtaget. I sidste uge ramte Depends Nude It Is butikkerne. Det er en limited edition, som indeholder 7 matte nudes, som får dine negle og fingre til at se smallere og længere ud og giver generelt et elegant look. Ovenpå kan du bruge en almindelig overlak, hvis du er mere til den glossy lak, eller beholde den smukke matte finish med en mat top coat.

Hvilken nudes der passer bedst til dig og din hudtone, er jo selvfølgelig meget individuel, men helt sikkert en klassiker at eje. Jeg er selv faldet for Rusty Rose, som jeg har haft på 3 gange, siden lakkerne ankom.

Tommelfingerregler til at finde den perfekte nude neglelak

Det kan være svært at finde den rette farve, men der er et par gode tommelfingerregler du kan bruge for bedre at navigere rundt blandt alle nudes derude.

  • Kig på farven på dine negle (ikke den frie kant), farven her er typisk lidt lyserød eller samme farve som din hud. Den er god til at give en ide om hvorvidt du skal gå over i det nude rosa nuancer, eller nude beige nuancer.
  • Kig på din huds undertone (varm/kold/oliven), farver der er komplementære (modsat) din undertone i farvecirklen, vil få din naturlige hudtone til at hoppe mere frem, så din kolde hudtone med lyserød base, vil se mere rød ud, din varme hudtone med gul undertone vil se mere gul ud og så videre
    • Kold undertone: Undgå beige/gule undertoner
    • Varm undertone: Undgå violette undertoner
    • Oliven undertone: Undgå lyserøde undertoner

5085 Soft Whisper // 5086 Mindful Morning // 8087 Rusty Rose // 8088 Caramel Bliss
8089 Pink Breeze // 8090 Peachy Nude // 8091 Barkey Blushed //Depend O2 Matte Top Coat

De kan købes i Salling og Matas, hvor Matas lige nu har tilbud på 4 neglelakker for 100 kr.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

10 ting der gør mig glad for tiden - marts