Depend 7 Day – Kollektion F.R.I.E.N.D.S

Pudderdåsernes A-Serum: Hvis rynkerne kommer – har de fortjent det!

Reklame | Indeholder affiliatelinks og produktet er modtaget

Er jeg rynkeforskrækket? Det vil jeg ikke mene, men jeg mener stadig at jeg gerne vil gøre mit for at ældes med ynde, så jeg ikke får rynker af rygning, sol og dårlig hudpleje. Specielt her de sidste par år og nu hvor jeg igen blev et år ældre i sidste uge, begynder jeg da at overveje min hudpleje mere, og ikke bare fokusere på fjerne tilstande, men at forbygge fremtidige rynker, så de rynker der kommer, også har fortjent det.

Hvis du vil forbygge eller bekæmpe rynker, Skal du kigge efter ingredienser som A-vitamin, Hyaluronsyre, Niacinamid og peptider. Hvor A-vitamin er en virkelig vinder.

Selvom at jeg fortæller om A-vitamin som et anti-age produkt, der effektivt reducere rynker, er A-vitamin også god til hyperpigmentering, og kendt som middel mod uren hud og forstørrede porer, og også kendt for som en skrap receptpligtig A-vitamin kur, hvis du er hårdt ramt af akne (og det er ikke for sjov, som sagt den har A-vitamin har bivirkninger).

Pudderdåsernes A-Serum

Pudderdåserne fik i efteråret deres A vitamin-serumer på markedet. Det unikke ved denne A vitamin serum, er at den indeholder Granactive Retinoid, der er en ny A-vitamin som både er lige så effektiv og har færre bivirkninger end den klassiske A-vitamin Retinol, som var kendt for at kunne give bivirkninger som irritation, rødme, afskalning og soloverfølsomhed.

Pudderdåsernes har to A-serumer: 2 % Granactive Retinoid og 5 % Granactive Retinoid. Da Granactive Retinoid stadig kan give bivirkninger, anbefales det at kun at bruge 2 % i starten og så kan du derefter gå op til en 5 % når din hud har vænnet sig til den anden.

Anvendelse

Hvis det er første gang du bruger A-vitamin, så start med at bruge 2 %. A-serumen anvendes i din aftenrutine hvor du dapper den på enten ren hud eller med fordel ovenpå AHA eller BHA peeling og slut derefter af med en god creme.

Når du bruger A-serumen, er det vigtigt du stadig bruger SPF i dagtimerne. Selvom at Granactive Retinoid har færre bivirkninger end Retinol, kan den stadig gøre din hud mere følsom overfor solens stråler.

Min oplevelse

Serumen er let, men mere fast i konsistensen end for eksempel The Ordinarys Granactive Retinoid 2 % emulsion. Pudderdåsens virker også meget mere drøj i det, som er noget jeg har beklaget mig lidt over ved The Ordinarys. Den er let gul i det og jeg synes den har en let duft af gulerødder, men jeg ved virkelig ikke om det er noget jeg bilder mig ind. Den trækker hurtigt ind i huden og efterlader huden fin. I starten oplevede jeg at huden blev lidt rød (selvom jeg har tidligere brugt retionol og senest The Ordinarys Granactive Retinoid), men det var noget der gik i sig selv i løbet af få minutter.

Som en person, der mange gange har klaget over min rødme i huden, vil jeg sige, at min hud aldrig har været så perfekt som nu. Jeg kan for første gang gå uden foundation, og stadig føle mig selvsikker omkring min hud. Noget der længe har været en drøm for mig. Jeg tror ikke at Pudderdåsernes A-serum skal have hele æren, men jeg har tidligere brugt den klassiske Retinol i min hudpleje, men er sikker på at den nye Granactive Retinoid, som findes i Pudderdåsernes A-serum, passer bedre til min hud. Jeg har stadig min første rynke til gode, men den dag den skulle komme, har den også virkelig fortjent det.

Mærke: Pudderdåserne Musthave
Produkt: A-serum 2 % og A-serum 5 %
Produkttype:  anti-age serum
Størrelse: 50 ml
Pris: 195 kr for 2 % og 345 kr for 5 %
Forhandles: Matas, Magasin og Salling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend 7 Day – Kollektion F.R.I.E.N.D.S