Januars opbrugte produkter 2019

En kærlighedserklæring til din hud? Lookfantastic har valentinegaven til dig.

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Jeg har altid drømt om at få en klassisk hjerteformet æske fyldt med lækker chokolade. Men jeg tror jeg har fundet noget der topper den. Lookfantastic havde sidste år lavet en påskeoverraskelse til de store piger, og nu kommer de med en smuk hjerteformet æske fyldt med lækre produkter i deres seneste Limited Edition Beauty Box, som jeg spår snart er udsolgt!

Rose Collection indeholder 

Pixi Rose Tonic (100ml)
Elemis Gentle Rose Exfoliator (50ml)
Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste with Pure Rassoul Clay Extract (250ml)
Aurelia Miracle Cleanser (50ml)
Caudalie Vinosource Moisturising Sorbet (40ml)
Korres Japanese Rose Shower Gel (250ml)
Omorovicza Queen of Hungary Mist (30ml)

Den koster 500 kr, og har en værdi på 1300 kr og indeholder forskellige bestsellers. Jeg elsker produkterne fra Caudalie, Pixi, Elemis og Christophe Robin, hvor sidstnævntevirkelig giver volumen til håret på en måde jeg aldrig har prøvet før. Jeg har kun en trazelsize, og bruger den kun ved specielle lejligheder, da den er ret dyr, denne fullsize koster for sig selv £42 (ca. 360 kr). Men alle nævnte er produkter jeg i sig selv har erfaring med og kan bestemt anbefale. Hvis du kunne tænke dig at give en kærlighedserklæring til din hud, kan du bestille den ultimative her her.

Hvis du allerede abonnere på LF beautybox sparer du 90 kr, og hvis du gerne vil bestille et månedlig beautyabbonoment på LF Beautybox fra 110 kr / md kan du bruge koden ROSEBB i rabatkodefeltet, for at få din besparelse på Rose Collection.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Januars opbrugte produkter 2019