Wiggle – wiggle – wiggle! Et produkt for dit indre legebarn – Lush Shower Jelly

Be your own valentine

Reklame | Lavet i samarbejde med Coolstuff

Valentinesdag nærmer sig, hvilket for nogle er en helt speciel dag, og for andre er som en normal hverdag. Jeg har været single i 2 års tid, og det passer mig fint. Jeg har altid haft kæreste på fra mine teenageår og op til midt tyverne og kan godt lide at være mig selv. Men hvad jeg endnu bedre kan lide er mig-tid, forkælelse og selvkærlighed – noget der ofte går hånd i hånd.

If you don’t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else? Hvis du ikke kender quoten fra Rupaul, kan du starte med en date på sofaen med Netflix og se Rupaul Drag Race. Brug dagen på at elske dig selv med at pleje din krop og sjæl. Hvad enten du skal forkæle dig selv, eller en du holder af, har Coolstuff lavet en række valentine gaveideer.

Badebalje

Har du ikke badekar, men har savnet det lidt? Specielt når jeg kigger på Lush produkter, savner jeg et badekar, og til at bare ligge og dase i et tykt blødt skum, imens jeg læser en bog eller se en serie imens og bare har mig-tid.

Vandflaske med krystal

Får du vand nok? Vand hjælper med at holde din hud flot og skøn, får dig til at tænke klar og kan også afhjælpe at småspise en masse i løbet af dagen. Vandflaskerne fra Zenkuru er i glas og stål og indeholder en krystal i midten, som har gamle helsetraditioner. Hvad enten du er spirituel anlagt eller synes den er smuk og inspirerende.

Rose quartz: Kærlighed, skønhed, tilgivelse og tilstedeværelse
Amethyst: Rolig, intuition, kreativitet og beskedenhed
Smokey quartz: Jordforbindelse, afslapning, beskyttelse og kraft – til den ambitiøse

Nakkemassager

Jeg var lidt skeptisk da jeg så denne på Coolstuff, men wauw den har virkelig fået gode anmeldelser. Som en der i perioder lider af spændingshovedpiner, er den kommet på ønskesedlen til mit ”self-care kit”, som også kan bruges ryg, lår, lægge og fødder.

Sammenklappeligt fodbad

Jeg elsker fodbad! Med denne sammenklappelige (super smart), holder den både vandet varmt, skaber bobler og vibration der massere trætte fødder. Du kan også tilføje en bath jelly for helt speciel oplevelse. Fødderne er dem der skal bære os rundt hele livet, og deres helbred har stor betydning for vores livskvalitet. Vil du gå hardcore, har Zenkuru også lavet et fodmassageapparat, som jeg virkelig gerne ville have, hvis jeg havde haft mere plads.

Himalaya Saltlampe

Sådan jeg har jeg allerede stående derhjemme. Udover den smukke lyserøde saltlampe giver en smukt og varmt lys, forbedre den også indeklimaet, ved en kemisk reaktion når lampen bliver varm, som binder partikler fra støv, røg og smogpartikler til sig. Så du får skønhed og praktiske fordele i ét.

Bitch you is fine bamse

Nogle gange, har du brug for mere forkælelse af sig selv, når selvværdet er helt nede. De onde og modbydelige tanker der luer i baghovedet, og som er svære at overdøve. Har du brug for en opsang, for at komme ud af de tanker, kan en sød bamse med et godt budskab være den helt rigtigt. For du er helt fin som dig selv! Der er ikke nogen som er mere perfekte i rollen som dig, end dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Wiggle – wiggle – wiggle! Et produkt for dit indre legebarn – Lush Shower Jelly