Nylancering af Depend O2 Neglepleje – Nye produkter og nye formularer

Vil du se indholdet i House Of Stars og The Body Shop Julekalenderne?

Der er stille på bloggen, jeg har lige afsluttet noget konsulentarbejde ved en virksomhed hvilket har taget meget af min tid, da der skulle pendles lidt over en time hver vej. Dernæst bliver jeg ramt af den oblikatoriske sygdom, som jeg stadig er ved at komme mig over, men som ikke ligefrem hjælper på mine julegøremål, hvis deadline også rykker tættere og tættere på.

Men en ting når jeg, og det er Instastories (@Skabsdiva) hvor jeg hver dag viser indholdet i dagens pakke fra House of Stars og The Body Shop, og hvor du har mulighed for at stemme hvilken af pakkerne du foretrækker! Du kan også se de tidligere pakker under “julekalender” blandt mine highlights.

Det var  lige en lille update for nu, da jeg snart skal ud af døren og hente min søster i lufthavnen. 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Nylancering af Depend O2 Neglepleje – Nye produkter og nye formularer