Oktobers opbrugte produkter

10 Ideer til julesokken

Reklame | Lavet i samarbejde med Coolstuff

Jeg er ved at afslutte min pakkekalender til min søster, alt er indkøbt og mangler bare 6-7 gaver der skal pakkes ind, sætte numre på, og så sendes til Spanien. Jeg håber virkelig hun bliver glad! Det er altid lidt af en hjernevrider at komme på spændende indhold til en pakkekalender. Jeg går efter det princip, jeg gider ikke noget der bliver smidt ud eller på andre måder er ubrugelig for modtager. Derfor er der her 10 ideer, lavet i samarbejde med Coolstuff, med ideer til julesokken. Derudover har Coolstuff en fed julegave generator (som jeg blandt andet har brugt til dette indlæg), der er værd at finde inspiration fra, eller se Coolstuffs egne ideer til pakkekalender.

KitchPro Metalsugerør 59 kr

2018, er året hvor der har været et kæmpe fokus på sugerør der desværre ender i verdens natur og havene. Jeg har selv brugt metalsugerør i nok 2 års tid, og de er et godt bæredygtigt alternativ. I denne pakke får du 4 stk og en lille rengøringsbørste, perfekt til personen der gerne vil være lidt grønnere.

Kærlighedspiller 59 kr

Jeg ved at den her er meget populær at give til en kæreste eller en veninde. Kærlighedspiller, kan åbnes og indeholder små papilapper hvor du kan skrive en besked på, og ja, der må du selv være kreativ. Men der er masser af mulighed for små opløftende beskeder til de grå dage, små kærlighedserklæringer eller hvad du ellers kan finde på.

Beard Master 149 kr

Jeg har noget lignende, som jeg altid bruger når jeg retter mit pandehår derhjemme. Er din kæreste, bror eller søn med på skægmoden? Det her vil gøre rengøringen af de små hår MEGET nemmere.

Vooni Power Bank fra 159 kr

Jeg har en powerpank fra Vooni, og jeg elsker den. Den fylder ikke så meget, og er pænere. Det synes jeg er vigtigt (for mig), når det er en ting jeg ser på, i tide og utide og gerne en fast del af min taske. Hvem vil ikke kunne bruge en powerbank i sit liv?

Isstjerne 79 kr

Jeg havde en gammel udgave (rund), som jeg ofte var i brug henover vinteren til smukke islanterner. Den kan også bruges som flaskekøler til fester, hvor du passende kan putte farve, blomster og blade i, for at gøre lidt ekstra.

LÆS OGSÅ | 150+ pakkekalender ideer til ham

Fuglefoderbrat til vinduet 69 kr

Den her kan jeg også personeligt anbefale, jeg havde den i min gamle lejlighed, og det er hyggeligt at se fuglende komme og spise – og hvis man har kat, er der gratis underholdning. Jeg har efterhånden givet den som indflyttergave til et par stykker, og alle steder er den kommet i brug. Kan kun anbefale!

LED gaveæske 39 kr

Vi kender alle mindst én der ville elske sådan en lysende gave! Denne LED gaveæske vil lyse op under træet eller i sokken, og den kan bruges igen og igen, hvilket blot er en bonus.

3D kageudstikker 69 kr

Put kageudstikkere i julesokken, og opfordre til den store julekagebagedag, med julemusik, hygge og afslutte med masser af lækre julekager.

Anti-julekalender 249 kr

Jeg så denne sidste år i udlandet, og synes det var en sjov tvist med ulykkekager i bedste Tim Burton stil. Jeg kunne godt tænke mig den her, tror jeg vil få mit et godt grin hver morgen, med dagens ulykke!

Spralla Julegavesæk 89 kr

Jeg har selv købt denne julegavesæk i år, som også kan bruges som julegavesok. Den giver så meget julestemning i hjemmet, og er perfekt til at samle alle julegaverne på vej til destinationen for juleaften.

LÆS OGSÅ | 150+ pakkekalender ideer til hende

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Oktobers opbrugte produkter