Like An Artist – Depends O2 efterårskollektion

Nedtælling til halloween

Reklame | Lavet i samarbejde med Coolstuff.

Er jeg den eneste der glæder mig til Halloween? I år bliver der desværre ingen fest, men til gengæld er jeg ret besat af at der (forhåbentligt) kommer børn og laver Trick & Treat. Lige nu er jeg pt. bosat i en forstad til Aalborg, og jeg har allerede forhørt mig på byens facebookgruppe (tænk at bo i en by, med en facebookgruppe!?) om der kommer børn forbi her, og det gør der, hvis der er ”halloween”-tegn udenfor…

Det skal I ikke sige to gange! Derfor skal der bruges en laserprojektor op mod huset, så det ikke går nogens næse forbi, at der fejres halloween. Laserprojekteren er oprindeligt tænkt til en ugly christmas sweather party, men med halloweenmotiver har produktet en noget længere sæson, hvilket jeg kun er fan af.

Men ærlig talt, har jeg ikke vilde halloweenplaner i år, da jeg er godt i gang med Potential In Action hvor jeg arbejder langt væk hver dag, og mine weekender er stoppakket med arbejde og aktiviteter. Men derfor skal halloween stadig fejres, en del af huset skal dekoreres, jeg har både noget klassisk halloween pynt og noget zombie apocalypse, som kan findes blandt Coolstuffs Halloween dekoration. Coolstuff er nok også det sted på det danske internet, at jeg har fundet det største udvalg af halloween stuf. Halloween er blevet min nye jul, hvor jeg altid er på udkig efter noget nyt og sjovt. Men det vil jeg komme tilbage til i et andet indlæg.

Men d. 31. oktober skal jeg lave min opskrift på en klassisk pumpkin pie og se halloween film med en veninde… og selvfølgelig give en masse udklædte børn masser af slik… Måske skal vi selv klædes ud og lægge halloween makeup for at gøre det lidt ekstra festligt, og jeg har fra sidste år allerede kostumer fra Coolstuff.

Og apropos slik. Jeg er allerede begyndt at købe når jeg ser nogle gode tilbud, men samtidig er det også… øhm, en udfordring en gang imellem at have slik i mit hjem. Derfor jeg har også taget min kitchensafe (som ikke er sponsoreret, men et hammer godt produkt) i brug. Den har en tidslås på mellem 1 minut og op til 10 dage ad gangen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Like An Artist – Depends O2 efterårskollektion