Hvilken ebogslæser skal du vælge? Brugeroplevelse af Kindle Paperwhite og Pocketbook Touch Lux 3

LF Beautybox 2018 | The Hidden Gems

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Denne boks er inspireret af positiv energi og selvpleje nu hvor det bliver mørkere og mørkere udenfor. Oktober måneds boks indeholder 6 produkter der både skal få dig til at stråle udenpå og forkælet og velplejet indeni.

Jeg har valgt at holde en pause fra de forskellige beautyboxe. De har simpelthen været med til at give mig et kæmpe lager af lækre beautyprodukter, som ikke bliver brugt. Jeg ryddede lidt op og fandt produkter, som jeg har haft i 3 år, uden at blive åbnet. Derfor holder jeg en pause, får ryddet ud i gamle ting, og prøve at bruge de andre ting, før de bliver for gamle. 😊

Denne boks indeholder:

TALIKA | Bubble Mask Bio Detox *fullsize*
MONU | Night Renewal Complex (30 ml)
PRAI | Throat & Decolette Cream (15 ml)
DR LIPP | Elderberry Lip Balm (5 ml)
PIXI | Fresh Face Blush *fullsize*
AHAVA | Mineral Body Lotion (40 ml)

I boksen faldt jeg først over bubble mask bio-detox fra Talika, som indeholder rensende bambuskul og som skummer op og hydrere huden, jeg elsker bubble sheet mask! Jeg arbejder lige nu på et projekt en times transport fra mig, og det er nogle lange dage, så lige nu bliver den gemt til en særlig hård dag, så jeg virkelig kan forkæle mig selv, indeni og udenpå.

Som jeg nævnte med produkter der bliver glemt, prøvede jeg at åbne natcremen der Monu og tage den på, og den er faktisk… Lækker! Jeg kan nævne andre natcremer og masker jeg umiddelbart vil foretrække i konsistens, men fik faktisk sådan en ”WOW!” følelse, da jeg duftede den og mærkede hvor blød og lækker den var på huden. Den er kommet op på badeværelseshylden med produkter jeg bruger pt. – så den er indtil videre godkendt! Det samme er en hals og decolette creme fra Prai. Jeg er sidst i tyverne, og begynder at tænke mere over min hudpleje, da jeg tror på forebyggelse, og halsen er det første sted du ser alderstegn – men samtidig et sted de fleste (inkl. Mig selv ofte glemmer!). Jeg er ved at huske halsen efterhånden og kan også finde på at give den en fugtende ansigtsmaske, men nu har jeg bestseller cremen fra Prai.

I denne måneds LF beautybox er der en bodylotion fra AHAVA, som jeg til gengæld på forhånd ved at der er stor sandsynlighed, for aldrig at blive åbnet, da mange kropsprodukter er så store, at det tager lang tid at komme igennem dem, eller jeg ender i stedet med at have en masse åbne produkter, som når at blive for gamle, inden de er brugt op..

Af makeup finder du Dr. Lipp Elderberry Pigment og Pixi Fresh Face Blush. Førstnævnte er egentligt et plejeprodukt, men Elderberry pigment, indeholder som det fremgår af navnet en pigment i en rødlig bærfarve samtidig med den plejer læberne (OG JEG ELSKER DEN! Farven er så fin!), derefter er der blushen som er en rosa-brun farve. Den er cremet i konsistensen og medium pigmenteret, nem at bygge op for kraftigere farve og længere holdbarhed. Det er ret lækker, men er ikke vild med PIXIs meget plastik makeupemballage, så vil prøve at depotte den over til min Z-palette.

Og nu mit store spørgsmål til dig – hvordan kommer du igennem alle de produkter fra beautyboxene?

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesboks hver måned
med forskellige produkter fra £13.00 (ca. 110 kr) inkl. porto, kan du tilmelde dig her*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hvilken ebogslæser skal du vælge? Brugeroplevelse af Kindle Paperwhite og Pocketbook Touch Lux 3