Nedtælling til halloween

De bedste læbeprodukter fra The Body Shop samlet i Lip Liquid Parade

Reklame | Produkt modtaget som gave. I sidste måned var jeg til The Body Shops Enchanted By Nature presseevent, hvor de præsenterede deres kommende julekollektion. Der var nogle virkelig fede ting imellem (se også hvilke items du ikke vil gå glip af!), blandt andet dette sæt med de mest solgte læbeprodukter fra The Body Shop, som jeg virkelig havde udset mig, og skrevet ned i min lille notesblok om produkter jeg ville købe.

Jeg var dog heldig, og blev så glad, da jeg fandt Lip Liquid Parade i min goodiebag, og jeg har brugt dem meget siden. Det er en blanding mellem nude og røde farver og samtidig en blanding mellem matte cremede lip liquids og smukke gloss.

Sydney Armaryllis 014 – matte lip liquid, en varm rød med orange unndertoner (8 ml)
Strawberry Bon Bon Shine 002 – Shine liquid, en transparent bubblegum pink gloss (8 ml)
Blueberry Chew 102 – Shine liquid, med pink base og blå, pink og lilla shimmer (7 ml)
Nairobi Camellia 034 – matte lip liquid, en varm rose nude farve (8 ml)
Tahiti Hibiscus 016  – matte lip liquid, en rig kold rød med magenta toner (8 ml)

Det er virkelig anvendelige farver, hvor der er lidt til enhver lejlighed, både en let sommer glos, til de røde farver som kan sparke ethvert look i vejret, og med mulighed for at spice om med for eksempel Blueberry Chew ovenpå.

De to shine liquids er forholds nye i The Body Shop og er lipgloss som kan bruges alene, men er ekstremt smukke ovenpå andre for at skabe en helt ny effekt. De matte lip liquids virkelig lækre cremede i konsistens og holdbare, men vigtigst af alt – udtørre ikke læberne!

Hele sættet kommer i en travelcase, som kan rulles og lukke sammen hvis du vil have dem med dig.

Alle læbeprodukterne koster 75 kr hver for sig, og dette sæt koster 300 kr (værdi 375 kr), hvor sættet kommet i en travelcase, som kan rulles og lukkes med elastikstrop, så der er styr på tropperne.

Du kan få hele sættet med de mest populære shades i næste uge i The Body Shop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Nedtælling til halloween