Opbrugte produkter september ’18

Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I 2018!

{ indlægget indeholder reklamelinks }

oversigt over julekalender voksne med makeup hudpleje 2018

*Sidst opdateret 23. oktober*
— 54 forskellige —

Bare fordi du er voksen, kan du ikke stadig forkæle dig selv, med din helt egen beauty julekalender. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en af de smukke og lækre julekalendere. Kan du nøjes med én? Nej vel?

Lookfantastic | Advent Calendar

Hvor meget? 672 – 750 kr Anslået værdi er omkring 2500 kr (husk, det er billigst at betale i pund!)
Hvor? Forudbestil på Lookfantastic (spar lige nu 20% på julekalenderen med koden LFGOLDEN)
Hvad er der i? 25 forskellige produkter der både er fullsize og travelsize. Der er et godt miks mellem makeup, hudpleje og produkter til håret se billede og liste over indholdet i Lookfantastic Advent Calendar 2018. Se evt. indholdet af sidste års ”Lookfantastic Beauty In Wonderland”. Årets julekalender indeholder en masse 25 små skuffer, og det er nemt muligt af genbruge julekalenderen.

The Body Shop | 25 Days of the Enchanced (3 forskellige)

Hvor meget? Advent Calendar 295 kr (værdi 825) Deluxe Advent Calendar 594 kr (værdi 1.135 kr), Ultimate Advendt Calendar 995 kr (værdi 2.350 kr)
Hvor? The Body Shop
Hvad er der i? Alle kalenderne indeholder 25 æsker med hud- og kropspleje og makeup. Det ser umiddelbart ud til at de billigste julekalender henvender sig til et yngre målgruppe og den store en mere voksen, hvor du blandt andet finder flere produkter fra deres serie Drops Of Youth. Alle kalenderne indeholder fullsize – 14 i den store. Den lille Advent Calendar er en klassisk låge-julekalender, hvor Deluxe og Ultimate er små æsker hvor der på den ene side er små ideer til at komme ud i naturen eller gøre livet grønnere, og samtidig er der på bagsiden et puslespil du kan samle med æskerne.

Decléor | For December I Just Want To Glow

Hvor meget? 563 – 849 kr Anslået værdi 2.176,5 kr
Hvor? Lookfantastic, AllBeauty, Nicehair, Magasin og Cocopanda
Hvad er der i? Deres bedst sælgende produkter i luksusprøvestørrelse eller travel size, samt 3 full size. Decléor benytter sig af mange essentielle olier i deres hudpleje, for at opnå en smuk hud.

ASOS | the Face & Body Advent Calendar

Hvor meget? 580 kr
Hvor? Asos
Hvad er der i? 24 låger der indeholder forskellige makeup og hudpleje produkter. Her er en god sammensætning af både store og små brands, som MAC, Glamglow, Bobbi Brown Menefit, Holika Holika og Coco & Eve. På billeder ser du ikke alt indholdet af kalenderen, da jeg kan tælle mig til 28 produkter i beskrivelsen af kalenderen.

House of Stars (2 forskellige julekalender og 2 adventkalender)

Hvor meget?

House of Stars Cult Cosmetics 2018 699 kr (værdi 2.120 kr)
House of Stars Cult Cosmetics 2018 1.299 kr (værdi 2.742 kr)
House of Stars Cult Cosmetics LUX 2018 2.499 kr (værdi 4.179 kr)
House of Stars Cult Cosmetics Makeup Lover 2018 2.550 kr (værdi 3.395 kr)
House of Stars Cult Cosmetics Skincare Minis 2018 599 kr (værdi 2.128 kr) – snart udsolgt
House of Stars Makeup Revolution 799 kr (værdi 2150 kr)
House of Stars Cult Cosmetics Makeup Adventkalender 599 kr (værdi 749 kr)
House of Stars Cult Cosmetics Skincare Adventkalender 599 kr (værdi 904 kr)

Hvor? House Of Stars
Hvad er der i? I år er der allerede blevet, udgivet 6 julekalendere og 2 adventkalder fra House Of Stars. De blev revet væk sidste år, og de udgav løbende nye, som de andre blev udsolgt. Der er en værdi besparelse på kalenderne mellem 25 og 72 % og kan indeholde mærker som Jeffree Star Cosmerics, Korres, Anastasia Beverly Hills, OFRA Cosmetics, Caudalie , Morphe, Crown Pro, Korres, LA Splash, The Ordinary, Ciaté London, Glamglow med vider (læs nærmere under hver kalender).

Rituals | The Ritual Of Advent (2 forskellige)

Hvor meget? Deluxe kalender 795 kr (værdi 1050) og Eksklusic Kalender 511-535 kr (værdi 850 kr)
Hvor? Rituals, LookfantasticFellunique og Magasin
Hvad er der i? Deluxe kalenderen er en 3D kalender, hvor der i år også medfølger en lyskæde, hvilket jeg synes er ret cute. Den indeholder 24 Rituals overraskelser (hovedsageligt hud og kropspleje, med en smule makeup og parfume) og 4 specielle adventslys. På hjemmesiden kan du se et billede af alt indhold (lidt svært at finde, men over et billede står der ”se alle 24 gaver”)

Denne er en almindelig 2D julekalender der indeholder 24 Rituals produkter (hovedsageligt hudpleje), samt 4 specielle adventslys. På hjemmesiden kan du se et billede af alt indhold (lidt svært at finde, men over et billede står der ”se alle 24 gaver”)

ASOS | 12 Day Countdown Calendar

Hvor meget? 218,43 kr
Hvor? Asos
Hvad er der i? 12 låger der indeholder et mix mellem makeup, hud- og hårpleje, fra mærker som Pureology, eyeko and Starskin.

Feelunique | The Little Beauty Parcel

Hvor meget? 660 kr (værdi 2.200 kr)
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? Lågejulekalender med en masse en blanding af makeup, hår og hudpleje. Mærker der indgår er blandt andet REN, Ciaté, Make Up Forever, Lime Crime, Sigma, EOS, Caudalie med flere. Se oversigt over indholdet på hjemmesiden.

L’Occitane | Advent Calendar

Hvor meget? 431,20 kr – 478 kr (værdi 800 kr)
Hvor? Feelunique & AllBeauty
Hvad er der i? I denne julekalender vil du finde 24 skuffer med franske L’Occitanes egen dufte, krops og hårpleje. Årets kalender er designet af det det franske modehus Castelbajac Paris.

Dr. Hauschka joy of advent 2018

Dr. Hauschka | Joy of Advent

Hvor meget? 797 kr
Hvor? Allbeauty
Hvad er der i? 24 poser med Dr. Hauschka produkter i rejsestørrelse. Den indeholder hovedsagelige hudpleje til ansigtet, med mange ansigtsmasker, serumer og cremer med kun naturlige og økologiske ingredienser.

cowshed Adven Calendar 2018

Cowshed | Advent Calendar 2018

Hvor meget? 766 kr
Hvor? Cowshed
Hvad er der i? 24 naturlige produkter fra Cowshed til de største Cowshed fans. En klassisk lågekalender der forestiller Babington House (hvor Cowshed også har en spa) illustreret af Clare Melinsky. Kalenderen indeholder travelsize af alt hvad du har behov for til hænder, hår, ansigt og krop. En oversigt over produkterne kan findes på Cowshed hjemmeside.

Cowshed | 12 Days of Cowshed Gift Box

Hvor meget? 596 kr
Hvor? Cowshed
Hvad er der i? 12 dages nedtælling i en klassisk lågekalender. Den indeholder 13 produkter i travelsize, med produkter til hår, krop, hænder og ansigt.

NUXE Beauty Countdown

NUXE | Beauty Countdown

Hvor meget? ca. 495 – 521 – (værdi ca 550)
Hvor? Lookfantastic og Feelunique
Hvad er der i? I denne lågekalender finder du 14 travelsize NUXE produkter, blandt andet deres kultprodukter fra Huile Prodigieuse. Som noget anderledes er der også 10 teposer fra Løv Organic i, så den er mest spændende for te-drikkere.

Lancôme| Advent Calendar 2018

Hvor meget? 599 – 792 kr
Hvor? Feelunique og Matas
Hvad er der i? En klassisk lågekalender med 24 låger der indeholder Lancôme travelsize produkter. Halvdelen af indholdet er makeup og den sidste halvdel hudpleje, hvor der er til en hel hudplejerutine. Det er både muligt at se oversigt og billede over indholdet på hjemmesiden.

Lumene Christmas 2018 Beauty Christmas Advent Calendar

Lumene | Nordic Beauty Advent Calendar

Hvor meget? 639 – 877 kr (værdi ca. 1640 kr)
Hvor? Allbeauty, Lookfantastic og Cocopanda
Hvad er der i? Det finske mærke Lumene har lavet denne klassiske lågekalender som indeholder hovedsageligt hudpleje, men indeholder også mere af deres egen makeup. Jeg kender ikke selv meget til mærket, men har hørt meget om specielt deres makeup (jeg vil gerne prøve).

Yves Rocher julekalender 2018Yves Rocher | Julekalender 2018

Hvor meget? 699 kr (værdi 2.161 kr)
Hvor? Yves Rocher – med koden OCT100 får du lige nu 100 kr rabat (på køb over 399 kr – indtil 7. oktober), derudover får du en valgfri gave OG lige nu et Yves Rocher rensesæt (pose, håndklæde, hårbånd og svamp) med oveni.
Hvad er der i? Denne kalender plejer at være en fast juletradition for mig. Kalenderen kommer i 24 stofposer, klemmer og snor, så du har mulighed for at hænge den op. Jeg elsker Yves Rochers produkter og her er der en god kombination mellem makeup, hud, krop og hårpleje. Den plejer altid at indeholde nogle af mine yndlingsprodukter fra Yves Rocher. Du kan også læse sidste års indhold og anmeldelse af Yves Rocher kalenderen 2017.

Mavala | 12 Days of Christmas

Hvor meget? 396 kr (værdi 668 kr)
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? 12 små skuffer indeholdende neglelak og neglepleje og en pincet med livsgarenti (er jeg den eneste der synes den virker lidt malplaceret?). Det er rigtig gode negleprodukter Mavala har, som var det første mærke jeg sikrede med stærke og sunde negle.

Clarins| Women’s Advent Calendar

Hvor meget? 528 kr
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? En ret spændende julekalender formet som en pyramide, med 12 forskellige Clarins bedstsellere i rejsestørrelse. Se oversigt over indholdet på hjemmesiden.

Yves Rocher | Nedtælling til jul

Hvor meget? 399 kr
Hvor? Yves Rocher – med koden OCT100 får du lige nu 100 kr rabat (på køb over 399 kr – indtil 7. oktober), derudover får du en valgfri gave OG lige nu et Yves Rocher rensesæt (pose, håndklæde, hårbånd og svamp) med oveni.
Hvad er der i? En ny lågekalender fra Yves Rocher, lavet af papir fra bæredygtige skove, og nem mulighed for genanvendelse næste år. Den indeholder 8 fullsize og 16 travelsize indenfor makeup, neglelak, dufte og hud- og hårpleje

Sephora | Once Upon A Castle Julekalender

Hvor meget? 420 kr
Hvor?  Sephora
Hvad er der i? Ekstremt sød julekalender udformet som et slot, med 24 låger. Den indeholder makeup, lidt travelsize / quick-fix hudpleje og tilbehør. Det er muligt at se indholdet inde på hjemmesiden.

Ole Henriksen| 4-Day advent Glow Home For #Hyggetime

Hvor meget? 285 kr
Hvor?  Matas – Lige nu kan ClubMatas medlemmer spare 20 %
Hvad er der i? 4 små gaveæsker, indeholdende 15 ml Truth Serum, 15 ml Invigorating Night Transformation Gel, 15 ml Nurture Me Moisturizing Creme og 28 gram Pore-Balance Facial Sauna Scrub.

Lush | 12 Days of Christmas

Hvor meget? Ca. 639 kr (værdi ca 526,64)
Hvor?  Lush
Hvad er der i? Det første der skal springe dig i øjnene er, at du ikke får produkter af højere værdi end det du betaler, så det er bedre at købe alle produkterne hver for sig, hvis du kan undvære æsken. Æsken indeholder 12 låger med Lush kendte Bath Bombs og forskellige andre produkter i juletema.

Green People | Green Regime Beauty Adventkalendar

Hvor meget? 750 kr (værdi 1250 kr)
Hvor?  Green People 
Hvad er der i? En 12 dages lågekalender med i alt 15 produkter fra økologiske Green People. Den indeholder hud og krops pleje i travelsize og derudover nogle fullsize makeup produkter.

Nyx julekalender 2018

NYX | 24 Days of Beauty 2018 Advent Calendar Sugar Trip

Hvor meget? 426 – 440 kr
Hvor? FeeluniqueLookfantastic, MatasCocopanda og Cultbeauty
Hvad er der i? Dette års NYX kalender indeholder 14 mellemstørrelse læbeprodukter og 6 øjenskyggeer, 3 highlightere og en blush i ene nye farver – se farverne her.

Weleda | Nature’s Collection Advent Calendar

Hvor meget? Ca. 298 kr (værdi ca 332 kr)
Hvor? Lookfantastic
Hvad er der i? Denne smukke og faktisk forårsagitg julekalender, en lågekalender med 12 låger, fyldt med travel og full size af Weledas økologiske olier og hudpleje. Se en oversigt over produkterne på siden.

Maybelline| Countdown Advent Calendar

Hvor meget? Ca. 425 kr (værdi ca. 642 kr)
Hvor? Lookfantastic
Hvad er der i? Denne makeup låge julekalender fra Meybelline indeholder 12 af nogle af Meybellines mest kendte produkter, alt fra deres farvede Baby Lips til Coloor Shadow til deres ikoniske Lash Sensational mascara.

Charlotte Tilbury | Beauty Universe

Hvor meget? 1277 – 1320 kr
Hvor? Feelunique og Cultbeauty
Hvad er der i? Denne eksklusive og smukke skuffekalender med 12 skuffer indeholder makeup og hudpleje fra Charlotte Tilbury, delt fifty/fifty. Den indeholder både travel- og fullsize. Du kan se billede og oversigt over indholdet på hjemmesiden.

ClarinsMen | Advent Calendar

Hvor meget? 528 kr
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? Den mandlige udgave af den spændende pyramide julekalender fra Clarins. Den indeholder 14 travelsize produkter. Liste over indholdet kan ses på hjemmesiden.

Feelunique | The Little Beauty Parcel – 12 Day

Hvor meget? ca. 290 kr
Hvor? Feelunique 
Hvad er der i? En lille udgave af Feeluniques store kalender. Denne udgave er med 12 låger og indeholder hudpleje og makeup i både travel- og fullsize. Indeholder mærker som Caudalie, First Aid Beauty, Elizabeth Arden, This Works med flere. Liste over produkter kan ses på hjemmesiden.

Lottie London | 12 Days Of Slay

Hvor meget? ca. 135 kr
Hvor? Feelunique 
Hvad er der i? En makeupaklender fra Lottie London. Det her er budgetmakeup, og i den får du 3 læbeprodukter, highlighter og øjenskygger.

MAD Beauty | 12 Day Boxed Advent Calendar

Hvor meget? 150 kr
Hvor? Asos
Hvad er der i? En lille 12 dags “kasse” julekalender i pastelfarver der indeholder produkter og ting til en “pampering” time, med hovedsageligt produkter til badet (se liste på hjemmeside).

Lottie London | 12 Days Of Slay

Hvor meget? ca. 1.107 kr
Hvor? Lookfantastic inkl. gratis gave med ESPA Beauty Boosters Gift og 15 ml ESPA Energising Shower Gel(samlet værdi ca 375 kr)
Hvad er der i? En smuk skuffekalender med 25 skuffer med travel og fullsize af ESPA’s bestsellere, den indeholder en del af deres forskellige olier (krops, bruse- og badeolier), men generelt hud og kropspleje. Derudover et eksklusivt smukt og lækkert duftlys. 

ASOS | The Grooming Advent Calendar

Hvor meget? 264 kr
Hvor? Asos
Hvad er der i? En lækker grooming låge-kalender for manden der er nysgerrig eller fan af hud- og hårpleje.Indeholder produkter fra blandt andet Uppercut, Cinique, Bulldog, Lab Series med videre.

MAC | Advent Calendar

Hvor meget? ca. 1059 kr (værdi ca. 1949 kr)
Hvor? Lookfantastic
Hvad er der i? Denne kalender er forståeligt nok i høj kurs, og hurtigt udsolgt – men der skulle komme flere! Julekalenderen er fra ikoniske MAC, og indeholder makeup og tilbehør i farver, der passer til alle. Den indeholder både fullsize og specielle travelsize og du kan se listen over indholder på Lookfantastic’s hjemmeside.

MOLTON BROWN | Opulent Infusions Advent Calendar

Hvor meget? ca. 1483 kr (værdi ca. 2305 kr)
Hvor? Lookfantastic
Hvad er der i? Til Molton Brown fans er der i år også en kalender med 24 små æsker med ene Molton Brown lækkerier. Kalenderen indeholder de ikonsike shower gels, sæbe, håndcremer, lotions og en række duftlys. Se liste over indholder på hjemmesiden.

Sephora | Christmas To Go Advent Calendar

Hvor meget? 750 kr (værdi 1500 kr)
Hvor? Sephora (endnu ikke online)
Hvad er der i? Det her er en seriøs lækker kalender! ene ikoniske produkter med alt fra Benefit Porefessional, til Invisi Bobble hårelastikker, Makeup Eraser til Benna highlightere og andre ikoner. Produkterne er en blanding mellem fullsize og travelsize.

Kiehl’s | Limited Edition Advent Calendar

Hvor meget? 595 kr
Hvor? Magasin
Hvad er der i? 24 overraskelser i en klassisk lågekalender indeholdende Kiehl’s bedstsælgende masker, serums, ansigtscemeer med mere. Indeholder enkelte fullsize, men ellers travelsize og prøver.

Matas | pakkekalender og adventskalender (3 forskellige)

Hvor meget? Luksus – 999 kr (værdi 2331 kr), Classic – 599 kr (værdi 1488 kr) og adventskalender – 699 kr (værdi  1327 kr)
Hvor? Luksus, Classis og adventskalender købes i matas.
Hvad er der i? Matas pakkekalender har igen i år 2 forskellige julekalendere og 1 adventskalender. Julekalenderen indeholder alt fra makeup, makeuppensler og redskaber, hud-, hår og kropspleje fra Matas egne mærker og mærker de forhandler, og adventskalenderen indeholder blandt andet duft, makeup og hudpleje. Indholdet i alle 3 kalendere er listet op på hjemmesiden.

Nilens Jord | Adventskalendar

Hvor meget? 299 kr
Hvor? Matas
Hvad er der i? Forhandles kun i Matas. En klassisk lågekalender, indeholdende 4 låger med populære Nilens Jord makeup og hudplejeprodukter. Alle produkterne er Allergi-certificeret, så er god til personer med sart hud og allergi.

Clarins | Hydrating Julekalender

Hvor meget? 695 kr (værdi 1647 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i? 24 overraskelser fra franske Clarins i en klassisk lågekalender, med makeup, en del hudpleje og lidt ekstra i form af armbånd og nøglering. Størrelserne varriere med travelsize og fullsize. En liste over indholdet kan ses på hjemmesiden. Matas er i år eksklusiv forhandler.

Clinique | 24 Days of Clinique

Hvor meget? 595 kr (værdi 2.122 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i?  Den populære Clinique julekalender er også kommet til DK i år, hvor Matas er den eksklusive forhandler. Værdien er skønnet, da flere af produkterne ikke sælges enkeltvis i Matas, den indeholder selvfølgelig mange af de ikoniske Clinique hudpleje produkter og makeup, i hovedsageligt travel og et par fullsize. Liste over produkterne kan ses på hjemmesiden.

Biotherm| Limited Edition Advent Calendar

Hvor meget? 499 kr (skønnet værdi 1475 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i? I år kan du for første gang i Danmark få fingrene i Biotherm julekalender indeholdende 24 travelsizes, af deres bedst sælgende produkter. Jeg kan huske fra da jeg voksede op, hvor både min far og mor havde produkter derfra – lidt nostalgisk har jeg lov til at være! Værdien er skønnet, da flere af produkterne ikke sælges enkeltvis i Matas, og Matas er eksklusiv forhandler af kalenderen i Danmark.

*BLIVER OPDATERET LØBENDE*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Opbrugte produkter september ’18