Seneste opbrugte produkter | hår, hot or not

LF BEAUTYBOX AUGUST ’18 | Feel, Be, Look Fantastic

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

Man kan næsten kalde det en opvarmning til næste måneds boks, som er en Lookfantastic fødselsdagsboks (jeg glæder mig allerede). At følge sig godt tilpas i ens krop og med sig selv, giver en god udstråling. Det handler om at slutte fred med sig selv, behandle sin krop som sit tempel og kunne se sig selv i øjnene med hvad man nu sætter for dagen. Jeg tror ikke det kan gøres på meget bedre måde til et godt liv. Men nu, indholdet af denne måneds LF Beautybox.

Indholdet i månedens LF beautybox:

MOLTON BROWN | Bath And Shower Gel* (Gingerlily)(100 ml)
MIO | Boob Tube+ Multi-action Bust Cream* (30 ml)
BLINK BROW BAR | Brown Build Gel* (Indian Chocolate)(2 ml)
INC. REDIBLE | Glazin Over Lipfloss* (Vibes Tribe) *full-size*
BALANCE ME | Pure Skin Face Wash* (40 ml)
ERNO LASZLO | Hydraphel Skin Supplement (15 ml)

Lidt ligesom sidste måneds LF Beautybox, kunne boksen ved første øjekast se lidt kedelig ud, men alligevel er jeg ret glad for indholdet. Gingerlily showergel, er blevet min nye favoritduft fra Molton Brown.. Wauw! Jeg har siddet flere gange og bare duftet til flasken, og nu står den i min brusekabine, og glæder mig til at tage den rigtig i brug.

Derudover (tror jeg) mit første produkt specielt til décolleté… Jeg tror et sted at det ikke er nødvendigt med specielt plejeprodukt til området, men synes alligevel Boob Tube+ er et sjovt produkt, og duften er speciel. Velkendt men også udefinerbar. Jeg får faktisk nogle minder fra nogle ferier helt tilbage fra midt halvfemserne, så tror det må være en blomst af en art der har vokset i området…. Og sååå er jeg blevet så gammel, at jeg får streger i huden, mellem brysterne, fra når jeg har sovet på siden i løbet af natten, og der går længere og længere tid for de forsvinder i løbet af dagen, så måske skulle jeg bare blive bedre til at passe på herlighederne? 😉

Så er der to makeupprodukter. En lipgloss fra Inc. Redible, som der også var et læbeprodukt fra i sidste måneds Goodiebox. Men modsat den, elsker jeg glossen! Den er rød, med og godt pigmenten, men er ikke mega glossy, men opfører sig meget som en tint der giver en rød men alligevel casual look, der passer perfekt til varme sommerdage med en let makeup. Jeg er vild med den! Dernæst en browgel fra Blink Brow Bar, som er virkelig god, men desværre i en lidt for kold farve i forhold til den varme kobberfarve jeg kører med i øjeblikket.

Sidst er der to lidt mæææh produkter. En ansigtsvask fra Balance Me og en form for skin tonic fra Erno Laszlo. Sidstnævnte skal jeg nok få brugt (den er ikke større), men Balance Me kan jeg ærligt talt sige jeg ikke får brugt. Har så mange andre, trods jeg lige nu vasker mig både med olierens og almindelig ansigtsrens.

Men bort fra de to sidste mææh, synes jeg det er gode produkter, som jeg helt sikkert får brugt på den ene eller anden måde.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesboks hver måned
med forskellige produkter fra £13.00 (ca. 110 kr) inkl. porto, kan du tilmelde dig her*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Seneste opbrugte produkter | hår, hot or not