Goodiebox juli '18 Beauty Around The World

Happiness duftlys fra Mirins

Reklame | Produkter er modtaget.

For et par dage siden anmeldte jeg Mirins hårolie og startede en give away (den slutter i morgen, så husk at deltage). Derudover fortalte jeg kort om Mirins signatur aromaterapeutiske blandinger, som bliver mere relevante her. Det er nemlig ikke til at komme udenom deres soja duftlys med aromatiske olier.

Jeg har duftlyset ”happiness” med duft af rosengeranie, appelsin, og mint. Deres egen smukke beskrivelse af Hapiness (oversat): Den stemningsfremmende og afbalancerende rosengeranie kombineres med den forfriskende energi af appelsinens genopfriskende egenskaber. Endelig har vi tilføjet et strejf af livlig mint med sine fantastiske stressaflastende egenskaber. Alle ingredienserne til en vidunderlig duftende Hapiness.

Jeg elsker duftlys, når de er af en ordentlig kvalitet og ikke vildt parfumeret eller tunge, som man ofte ser ved de billige slags. Happiness tilføjer det lille stemningsgivende pust, som jeg elsker så højt. Duftlys kan tilføje mig en følelse af velvære og kan få mig i forskellige stemninger, når jeg aktivt bruger dem til at få ro på, efter en travl dag. Opløfte mig, når min dag virker trist og grå og et ekstra skud energi, de dage jeg har brug for det. Når duftlystet tændes, starter der næsten altid en kædereaktion af selfcare efterfølgende.

Brug duftlyset, mens du sidder og læser en bog, lægger makeup eller på badeværelset, mens du er i bad.

Jeg er begyndt at foretrække, at mine levende lys er baseret på soja, da jeg gerne vil skåne mit indeklima for, for mange af de ultrafine partikler. Som en dansk undersøgelse beskrevet i denne artikel, kan forureningen i et dansk hjem være på niveau med forureningen i et hjem i Beijing – på grund af stearinlys. Så det er ikke for mig helt ligegyldigt hvad de er lavet af.

Den eneste kritik jeg har til dette lys, er den har en stor overflade i forhold til vægen, hvilket betyder at de første gange, man har lyset i brug, gerne skal lade det brænde i lang tid, så hele overfladen når at smelte, så der ikke opstår huller i lyset senere hen. Jeg har opdaget Mirins også laver alle deres duftlys i en travel size (hvilket lyder ekstremt cute i mine øre), hvor jeg tænker det ikke vil være nær så stort et problem.

Happiness er i min top 3 over mine favoritduftlys og som er den mest opfriskende og oplivende duft, jeg har.

Duftlyset koster 165 kr for 250 ml (40 timers brændetid) eller 65 kr for deres travel size på 50 ml (8 timers brændetid). Duftlys serien fås i alle aromaterapeutiske signatur blandinger og kan findes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox juli '18 Beauty Around The World