Bedste delbare ting på internettet uge 30

Goodiebox juli ’18 Beauty Around The World

REKAME | Goodieboxen er modtaget. Denne måneds Goodiebox handler om beauty secrets fra hele hele verden. Det der forvirre mig, er at beskrivelsen af produkterne ift. den lille folder fra Goodiebox og brandet ikke passer sammen, som jeg synes måske ikke giver boksen en helhjertet følelse. Produkterne er lækre ja. Rigtig lækre… Meeen jeg synes altså temaet virker lidt søgt, som i “hvis vi vender hovedet på skrå og kniber øjene rigtig godt i!” 

Indholdet i Beauty Around The World

INC.REDIBLE | Jelly Shot Lip Stick* *full-size* (gratis gave ved køb af 2 Inc.Redible produkter)
DR. BOTANICALS  | Moroccan Rose Oil Superfood Facial Oil *15 ml*
ZENZ | Pladebørste Kombi *full-size*
WES SURF COMPANY | Aloe After Sun *full-size*
PIZ BUIN | Ultra Light Hydrating Sun Spray 15 SPF *full-size* (spar mindst 36 % på alle piz buin)

Boksen her ser jeg som rigtig god, selvom jeg synes at boksens tema og beskrivelse, trækker gevaldigt ned (så kan du bare lade være med at læse det, Malene! – nej, fordi nu er jeg i gang med at anmelde, og derfor er det en helhedsoplevlese).  Først er der ingen af mærkerne der svare til de lande eller kontinent de referere til, hvilket er list synd, da der er andre detaljer der er værd at komme frem med.

Først er der den spændene Jelly Lipstick fra Inc.Redible, her nævner GB inspireret af Japan, men de første der lavede de her lipsticks med tørrede blomster og bladguld, kinisiske Kailijumei, men de har lavet en limited edition japanese udgave. Denne her fra INC.Redible, er jeg lidt mæææh over. Den lugter ikke godt, og synes ikke den gjorde en stor forskel for læberne. Gad godt at have en aaf de andre, da de i det mindste er mere pæne at kigge på.Så har vi den mest lækre Moroccoan Rose Oil, som jeg allerede har skrevet om på instagram (husk give awayen – den afsluttes søndag). Jeg kan desværre ikke finde et sted den sælges, så er bange for den er udgået, hvilket allerede nu er kæmpe katestrofe, for jeg er virkelig nået at blive glad for denne, den er smuk, den føles virkelig godt på huden og så dufter den helt fantastisk.. Kan jeg få Moroccan Rose Oil EDP, tak?

Dernæst er der en lækker børste fra Danske Zenz, som nu er inspirreret af Asien – fordi dens skaft er lavet i bambus, men det burde mere være fokus på børstehovedet som er et miks af vildsvinehår og nylon. Skal ikke sige hvor dette potentielt stammer fra, da mange historiske børste bestod af dyrehår, men her får du virkelig det bedste fra to verdener. Vildsvinehårene gør håret glansfuldt og mindsker statisk elektricitet og trukket noget af hårets sebum ud til spidserne (hvilket jeg lover i det lange løb øger dit hårs sundhed). Samtidig med nylonhårene, får du også redt håret ordenligt igenne… Igen – det bedste fra to verdener! Jeg er virkelig glad for den her børste.

Sidst men ikke mindst er der to solprodukter. Solcremen fra Piz Buin repræsenteret som en skønhedshemmelighed fra Korea, og Korea går meget op i solbeskyttelse, men de ville aldrig gå med kun 15 SPF, tror det mindste SPF jeg har set er 30, og det er ret almindeligt med 50 SPF. Men Korea KAN virkelig det med solcremer og fysiske filter, så du kan få en 50 SPF solcreme som er lettere på huden end en primer. Det skal dog siges, at i denne Goodiebox modtog man enten en SPF 15 eller SPF 30. Jeg bruger minimum SPF 25, så denne her bliver givet væk, så kan desværre ikke sige så meget om Piz Buin produktet. Sidst er der en Aloe After Sun, som repræsentere Afrika, hvor Aloe Vera oprindeligt kommer fra, men det interessant ved dette produkt er, at det er et lille firma, Wes Surf Company,  fra Málaga, der brugte blandt andet det lokalt groet Aloe Vera til blandt andet at lave denne aloe vera aftersun. Jeg synes den er god, jeg er glad for den, og den kostede kun omkring 40 kr – desværre ser firmaet ud til at gå lidt i hi, og kan kun finde en (spansk) side der forhandler produkterne. Jeg tror de i bedste surferstil, har taget det afslappet og stille ladet firmaet gå i stå, da der ikke har været særlig meget aktivitet fra dem det sidste halve års tid.

Igen, produkterne er lækre hver for sig, men synes bokens tema er et rod og ret sjusket, f.eks. er et brand skrevet forkert på på kortet! Wes Surf Company blev til The Wes Surf. Der må Goodiebox gerne tage sig lidt sammen. Men produkterne er lækre, og jeg er ikke skuffet over indholdet i denne boks overhovedet.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her*.

2 kommentarer

 • Er enig med din anmeldelse af boksen. ansigtsolien har før modtaget i LookFastastic beauty boks. De forhandler også deres produkter, dog heller ikke netop denne olie. Mærkeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Jeg er også lidt træt af det, men mener også det er noget med de fjerner produkter der er udsolgt? ved så ikke om det er de udgåede produkter jeg kan finde indaktive sider på, eller om det er almindelig praksis. For vil virkelig gerne have den olie (og jeg er lidt misundelig over du har modtaget den før 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Bedste delbare ting på internettet uge 30