LF Beautybox juli '18 | Golden Goddess

Undgå klisteret solcreme på kroppen

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

Solcreme er en af sommerens nødvendige onder hvis man vil undgå solskoldninger, pigmentforandringer, rynker eller dét der er værre. Men solcreme er også et ret dyrt produkt, specielt hvis man skal bruge en hel håndfuld creme til kroppen, for at sikre sig ordenligt beskyttelse (nogle solcremer er over 10 gange så dyre at indsmøre sig med en billig solcremer). Jeg vælger derfor at bruge en billig solcreme til kroppen, som så også kan være en klisteret affære.

LÆS OGSÅ: 12 Ting Du Kan Bruge Babypudder Til – Beauty Edtion

Det er dog nemt at undgå! Efter at have smurt mig ind i solcreme og lige ladet den tørre et par minutter tager jeg noget baby pudder og børster det på kroppen med en stor pudderbørste. Pudderet absobere noget af den overskydende olie, der føles fedtet på huden. Hvis jeg synes min solcreme i ansigtet er for fedtet, nøjes jeg ofte bare med noget blotting paper*, som jeg alligevel altid har i min taske om sommeren.

Yderligere tip: Babypudder er derudover et must at have med på stranden, til at fjerne sand fra krop og fødder. Drys bare babypudder på kroppen og børst nemt sandet af kroppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox juli '18 | Golden Goddess