Goodiebox juni ’18 Hi & Bye

TIA’M My Signature C Source (tidligere O.S.T C20)

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

C-vitamin i din hudpleje fungere som er en kraftig antioxidant, der både kan øge effekten af andre antioxidanter og samtidig vigtig for hudens evne til at producere kollagen. Men lige så kraftig C-vitamin er, lige så skrøbelig er den overfor lys og luft.

TIA’M My Signature C Source – serumet med mange muligheder
Dette serum indeholder 20 % L-ascorbic acid er en eksfolierende serum, som hjælper mod de første tegn på alder, beskytter, blødgør og fugter huden. Den peelende effekt er samtidig god til både hudorme, ligesom at den høje procent af C-vitamin gør at den lysner huden, reducere rødme og forbedre aknear.

Serumen er klar lidt gullig og dufter let af citrus. Serumen er meget let og klæber en smule.

Hvordan bruges den
Brug den efter du har vasket og tonet ansigtet, ved at påføre 2-3 dråber (jeg placere en dråbe direkte i panden og på hver kind), og massere og dabber den ind i huden.   hvor dette serum virker lysende på huden. Hvis du skal udenfor, er det vigtigt at kombinere med SPF. Da den er eksfolierende, er det en god ide at starte forsigtigt op, så du ikke bruger den hver dag, men optrapper stille og roligt.

Derudover må serumen ikke bruges sammen med andre høje AHA og BHA produkter. Til gengæld vil E-vitamin sammen med vitamin C virke forstærkende og forlængende på hinanden (der er allerede en smule e-vitamin i denne serum i form af Tocopheryl Acetate)

C-vitamin sammen med niaciamid?
Der har været debat om, hvorvidt C vitamin har ry for at reagere med B3 vitaminet niacinamid, og der bør en pause imellem de to produkter. Jeg har dog fået nyt syn for sagen i dette blogindlæg af Stephen Alain Ko, som er kosmetisk kemiker, og har et lidt andet syn på sagen. Ellers jeg har altid ventet 20 min imellem jeg har påført C-vitamin og Niaciamid. Vælg selv.

En lille reminder om at den skal opbevares i køleskabet.

Bivirkniner?
Jeg oplevende noget, som ikke er 100 % sikkert, men et opslag på Pudderdåsernes facebookside alligevel måske pegede mig i retningen af synderen. Der blev spurgt om andre har oplevet deres hænder lugtede metallisk efter brug af C-vitamin serum, hvilket jeg i en periode bemærket mine hænder lugtede metallisk om morgenen, og jeg vidste simpelthen ikke hvorfor. Jeg troede faktisk jeg var syg i en periode, og har været i gang med at google symptomer. Haha! Men C-vitaminet kan få huden til at lugte lidt – men alligevel har jeg kun oplevet det på hænderne, og ikke lugten i ansigtet, hvilket jeg synes er lidt underligt. Men nu er huden på hænderne selvfølgelig også anderledes end i ansigtet.

Opbevares i køleskabet

Som jeg nævnte i indledningen, er C-vitamin et meget skrøbelig vitamin. Den nedbrydes af lys og luft, som ødelægger dens evner og derfor har den godt af at blive opbevaret i køleskabet og helst skal bruges forholdsvis hurtigt op. Hvis du har haft den åbent, men ikke brugt den i flere måneder, ville jeg personligt smide den ud.

Desværre indeholder den også alkohol
C-vitaminen fra Tia’m indeholder desværre en del alkohol. Jeg har endnu ikke oplevet den som udtørrende indtil videre, og den klarede sig godt igennem vinteren (hvor jeg testede den), men det er selvfølgelig noget at være opmærksom på, hvis din hud reagere voldsomt på alkohol.

Mærke: Tia’m
Produkt: My Signature C Source (Tidligere O.S.T C20)
Produkttype: Serum
Størrelse: 30 ml
Pris: ca. 90 kr
Forhandles: Rose Rose Shop*

Ingredienser: Water, Ascorbic Acid, Ethanol, Sodium Lactate, Butylene Glycol, Glucose, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosa Davurica Bud Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, PEG-60 Hydrogenated, Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Diethoxyethyl Succinate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan, PEG-180, Gluconolactone, Beta-Glucan, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil,Zinc PCA, Panthenol, Niacinamide, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ubiquinone, Diisopropyl Adipate, Phenoxyethanol, Methylparaben

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox juni ’18 Hi & Bye