eBay fund #119

LF Beauty Box June ’18 | Into The Blue

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Look Fantastic’s LF Beauty Box er endelig landet hjemme ved mig. Noget irriterende ved at flytte til en mindre by, er at de fleste pakker skal jeg hente i nabobyer. Det kunne jeg godt have undværet! Hvordan gør I andre, hvordan har I overlevet indtil nu? Jeg har stadig ikke bil i øjeblikket, men åh pludselig står det højt på prioriteringslisten, lige efter en ny opvaskemaskine! 😉

Indholdet i LF Beauty Box denne måned:

VITA LIBERATA | Fabulous Self Tanning Tinted Lotion
CHRISTOPHE ROBIN | Cleansing Volumizing Paste With Pure Rassoul Clay And Rose Extracts
STUDIO 10 | Liquid Foil I-Radiance
REAL CHEMISTRY | Environmental Rescue Essential Day Cream
ELEMIS | Superfood Cleansing Wash
MÁDARA | SOS hydra moisture+radiance mask
RITUALS | The Ritual Of Dao Body Cream

Der er meget all around til både krop, ansigt, hår, kulør og makeup men alligevel virker boksen, for mig, ikke særlig spændende. MEN det betyder ikke, at der ikke er lækre produkter imellem, fordi det ER der!

Hår: Tidligere Christophe Robin hårkure jeg har prøvet, har lugtet meget kræftigt meget parfumeret/krydret. Denne her, er dybderensende og skulle give volumen til håret. Hårkuren dufter lettere af blomster, men ligner i stedet en mudderbad tilsat sukker. Jeg glæder mig til at prøve den i morgen.

Ansigt: Derefter er der en simpel, men alligevel ikke, 10 ml prøve fra Real Chemistry, som jeg elsker indpakningen på og efter en prøve på hånden tidligere i dag, er SÅ imponeret over… Kan tydelig mærke forskel på hånden jeg testede på, og den jeg ikke har, selvom jeg har vasket hænder flere gange i løbet af dagen. Jeg har sat produktet på min “wish / must have list”, da den indtil videre ikke er i fullsize på Lookfantastic (en skam!). Dernæst er der en ansigtsvaskfra Elemis, 30 ml og en god rejsestørrelse. Da holdbarheden er 6 måneder på prøven (PAOen kan være højere i fullsize), vælger jeg ikke at åbne den nu, men da det er en gelcleanser, og tænker den er god at have med i ens rejsetoilettaske, og passer godt til min hud. Sidst til ansigtesplejen e en SOS ansigtsmaske med fra Mádara, som er god fugtende, dufter godt, lidt blomstret/pudret, men ikke særlig spændende eller mindeværdig.

Krop: Rituals laver altid lækre produkter, og de formår virkelig at lave nogle gode og gennemarbejdet dufte, som mange andre firmaer formår. Mere behøves faktisk ikke at siges!

Kulør: Der er en tanning lotion fra Vita Liberata, der gradvis vil give kulør. Det spændende ved denne her er: “With Odour Remove™ technology for zero smell […]”. Det kunne godt være et halvdårligt salgstrick, men hvis det passer er jeg fan. Husker en selvbruger fra James Read i en tidligere Goodiebox der også reklamerede på duftfri (den stank stadig!).

Makeup: Sidst er der en Foil I-Radiance metallic øjenskygge fra Studio 10…. og er IKKE imponeret, bare på hånden begyndte den at klumpe en del. Det vil helt sikkert hjælpe med en primer under, men kan ikke lige regne ud hvilken type der måske vil virke godt med den. Så det er for mig bare en kedelig skuffelse, der ryger ud.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med forskellige produkter fra £13.00 (ca 110 kr) inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

 

6 kommentarer

 • Rie Dyrnes

  Syntes hver måned det er de fineste ting boxen indeholder. Når jeg tænker på de andre bokse der er i omløb, for man virkelig noget for pengene her. Jeg glæder mig hver måned den kommer. De ting jeg ikke kan bruge, giver jeg væk i en lille gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Er helt enig! Jeg står i det dilemma, at mange af produkterne bare kommer til at ligge, fordi jeg har så mange andre i forvejen – sidste måneds boks ligger stadig i kassen. Men det er altså vildt meget man får, også i forhold til Elle magasin oveni hatten. Jeg vil simpelthen føle mig snydt for en god deal, hvis jeg ikke abonnerede. Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Lyder spændende! Er du ikke sød at skrive senere i nyt blogindlæg om den Vita Liberata virkelig ikke lugter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Vil jeg gøre. For det vil næsten være for godt, hvis den ikke gjorde 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mulle

  Jeg bor også i en lille by, så jeg tænker lidt at dit problem med pakker er 1. Der er ikke et afhentnings sted for den distributør i den flække du bor i, men der er i nabo byen eller 2. Du bor i et postnummer der dækker over flere byer med flere afhentningssteder og måske vælger de bare den første der popper op når afsender skal vælge sted. Eller at den nærmeste ikke ligger i dit postnummer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Vi har en enkelt pakkeboks – der altid er fyldt. Så skal til nabobyen, som faktisk er endnu mindre end denne. Så jah. 🙁 Desværre så bliver de så både sendt 10 km i den ene retning, eller 5 km i den anden retning, så de kan ikke engang samle dem. Så skal altid låne en bil og ud og køre for at samle pakker op.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #119