At miste sin pung i udlandet og ting der gør én glad

Goodiebox maj ’18 #Instafriendly

goodiebox-maj-2017-instafrindly

SPONSORERET | Goodieboxen er modtaget.  Månedens goodiebox har et instafriendly tema, med produkter der gør dit ansigts klar til insta uden filter. Jeg kan også afsløre at specielt ét produkt som i sig selv er ekstremt insta worthy, så verden lige stod stille et øjeblik.

instafriendly-goodiebox

Indholdet i denne måneds Goodiebox:

UOGA UOGA | Moon Path Natural Highlighter *full-size*
AMIKA | Bombshell Blowout Spray *travel size*
MESAUDA MILANO | Extreme gloss *full-size*
EVOLVE BEAUTY | Hyaluronic Serum *travel size*
COMME DEUX |#Discoskin *full-size*

…. Og nu til produktet der fik verden til at stå stille… Ansigtsmasken fra Comme Deux som er med holografisk effekt som ser fantastisk girly ud på huden! Wauw! Den er instragram friendly i sig selv på huden. Ansigtsmasken i sig selv er eksfolierende og fugtende, noget som de fleste kan have brug for.

dsc_0032

Dernæst er der en creme highlighter fra Ouga Uoga som er virkelig let på huden, men også indeholder shimmer med lilla/grøn. Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt bestemme mig for om det er en jeg bliver super glad for, eller en der bliver glemt i en skuffe. Bliver lidt spændende at se. Til håret, er der en form for saltvandsspray skulle give volumen, tekstur og shine, i en praktisk travel size. Jeg har længe ledt efter en god saltvandsspray i travel size (min favorit fra Toni & Guy* findes ikke så vidt jeg ved, i travel size).

Mere makeup – en mat lipgloss fra Mesauda Milano, her i farven Lucidalabbra. Jeg har haft både nogle gode produkter, og meget ringe produkter fra Mesauda Milano, og jeg synes denne lipgloss virker meget tør i konsistensen i forhold til applikationen, og skulle tage mere produkt tre gange for at dække min underlæbe, og så lagde den sig mest i folderne. IKKE fan! Men sidst er der et fin lille hyaluronic serum fra Evolve Beauty. Hyaluronsyre er en in-ingrediens og giver kun god mening. Den binder fugt med op til 1000 gange sin egen vægt, så huden fremstår glat og strålende samt forbygge ”tørhedsrynker”. Glimrende at få en prøve af!

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

At miste sin pung i udlandet og ting der gør én glad