LF Beauty Box June ’18 | Into The Blue

Goodiebox juni ’18 Hi & Bye

REKAME | Goodieboxen er modtaget. Denne Goodiebox er kommet i en box med en sprød orange front og en endnu lækre koral silkepapir. Jeg elsker lækre farver og de gør mig glad i låget, så kommer i sommerhumør, når jeg ser denne boks. Temaet er også sommer og rejsefeber, hvor produkterne har et tema som sommer must-haves. Boksen indeholder 8 store produkter, som fylder boksen til bristepunktet!

Indholdet i Hi & Bye Goodieboxen

CLEAN | Lovegrass EDP (spar 30 %)
ZIAJA | Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste* *full-size*
ILSE JACOBSEN | Sea Buckthorn Body Lotion & Body Shampoo
PAESE | Diamond Eyeshadow (22) *full-size*
BIORÉ | Cheetah Deep Cleansing Pore Strips Limeted Edition* *full-size*
GARNIER | Micellar Cleansing Water*
LØWÉN | Beyond – Volume & Curl Mascara* *full-size*

Den største glæde, var peelingen fra polske Ziaja. Jeg har ikke brugt den endnu, men kom et stort smil da jeg så den. En af mine tidligere kollegaer er polak, og hun har givet mig Ziaja produkter flere gange. Jeg elsker dem! Ziaja håndcremen med kakao er fantastisk, men jeg troede ikke jeg kunne købe dem i Danmark. Men joh! Det var en dejlig overraskelse! Boksen indeholder denne peeling og nogle pore strips fra Bioré i en limeted edition udgave med leopardprint, og inden du springer ud og køber pore strips, kan jeg afsløre… De hjælper ikke så meget på hudorme, men er de med på dillen om at fjerne alle de fine hår fra ansigtet, er de gode til at fjerne dem på næsen. Den føles glat og fin, men forveksl den ikke med et godt hudormeprodukt!

I boksen er der to makeupprodukter og en lille parfumeprøve for lækre Clean. Clean laver de reneste og enkle dufte og Lovegrass er en lækker sommerduft, som jeg allerede har i roll-on udgave (det må flere parfumefirmaer i øvrigt også gerne lave mere af!). Boksens mest spændende produkt er mascaraen fra danske Løwén, som indeholder biotinoyl-kompleks der fungere som en længdegivende serum, samtidig med den tilføjer vipperne omgående volumen og løft med sin siliconebørste. Jeg glæder mig til at prøve den noget mere og se hvad den gør for mig i længden. Videre til boksens skuffelse… En single eyeshadow fra Paese, som virker underlig tør og upigmenteret og i en skrattende billig plastemballage (og er allerede røget i skraldesækken!).

Sidst men ikke mindst nogle gode rejsemakkere. Der er et sæt fra danske Ilse Jacobsen med både bodyshampoo og en let bodylotion indeholdende havtorn, som også er en dansk ingrediens som har haft meget fokus de sidste par år i både mad og hudpleje. Jeg er normalt ikke en stor bruger af den slags produkter med duft, men hold da kæft de dufter godt! Sidst en gammel kending, Garnier Micellar Cleaning Water, som har været en af mine favorit rensevand (sammen med min absolutte yndlings fra Bioderma, der også blev vist i mit seneste instagram indlæg!). Den her er virkelig god at have med i kufferten, da den kan tage alt slags makeup i et snuptag, og jeg synes jeg kan skippe ansigtsrens derefter hvis det er nødvendigt (og så spare plads i kufferten).

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 169kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beauty Box June ’18 | Into The Blue