Depend 7 Day Summer 2018 Floral Flow

eBay tips #120 strå og hør tasker

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Denne eBay fund er inspirreret af et par salg på en antik/retro shop jeg følger på instagram, som lige har solgt nogle fine strå tasker. Jeg har længe haft stråtaskerne fra nummer 1 på en af mine elskede ebay kollektioner – som nu er forsvundet, efter de har fjernet funktionen. Jeg kaster stadig en del forbandelser over eBay for den beslutning. Men så måtte jeg jo sidde og udforske ebay gemmeren igen – nej hvor syyynd for mig *ironi kan forekomme* 😉

1: Strå taske 52 kr – flere forskellige mønstre

Det var de to tasker der har været i min kollektion længe. Billedekvaliteten er ikke så god på linket, men går ud fra det er helt samme taske. De svinger bare en del i pris, ligesom næsten alle andre vare, og det var det billigeste sted hvor man stadig kunne vælge mellem begge. Den søde med banan er udsolgt rigtig rigtig mange steder.

2: Strå taske 50 kr – flere forskellige farver

Mere en hørtaske, men den dukkede op i min søgning og var den første der kom collagen. Den er så cute og alligevel meget anvendelig i Danmark.

3: Strå taske 85 kr

Også en af de tasker der var til salg på antik/retro shoppen jeg følger. Den er også ret cute, men for mig et mere ‘modigt’ valg. Haha, men når jeg også går på grænsen til crazy cat lady, er jeg også meget påpasselig med ting med kattetryk. Det skal ikke blive for meget af det gode, men den er sød!

4: Strå taske 91 kr

Sådan en taskekurv i det kratiske stå af de viste eksempler, men også ekstrem fin. Noget så enkelt som at binde et tørklæde på hanken kan løfte hele taskens stil.

5: Strå taske 88 kr – flere forskellige farver

De her små strå rygsække er virkelig søde. Jeg har set flere hvor de er oppe omkring 200 kr, og har når den under den magiske grænse på 80 kr + porto.Den fås i flere farver både i forhold til strå, men også remmene.

6: Strå taske 53 kr – flere forskellige farver

En lille handy og neutral taske der fås i flere nedstonede farver, hvis man ikke er til naturstås farver.

7: Strå taske 47 kr – flere forskellige farver

Også en hørtaske, men som stadig giver den rå naturmateriale feeling.

Bestille på eBay er altid på eget ansvar. Ved bestilling af vare over 80kr + porto, er der risiko for at skulle betale moms og evt. told.

2 kommentarer

 • Ej hvor er der nogle fine imellem. Er især vild med nr. 1, dem skal jeg lige ind og tjekke ud. Og så kan jeg ikke lade være at synes nr. 3 er mega cute (man er vel selv lidt crazy cat lady 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Din sidste linje gjorde lige, at jeg straks blev fan af dig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend 7 Day Summer 2018 Floral Flow