Det bedste fra internettet uge 22

eBay fund #119

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Nu som jeg havde forberedt 3 indlæg til bloggen, var der teksniske problemer der holdte mig ude, så jeg hverken kunne logge ind eller lave en ny kode. Puh, men jeg er inde igen. jeg har nævnt flere gange at jeg har flyttet for nyligt, og derfor synes jeg det var lidt passende med lidt til hjemmet jeg er faldet over.

Pudebetræk 13,87 kr

Pudebetræk synes jeg altid er lidt et sats, jeg har fået så fede pudebetræk til en slik på eBay gennem årene, men også nogle der har været, efter min mening, lige til skraldespanden. Synes de her ser ret fine ud, og overvejer nu om jeg skal bestille et par stykker hjem.

Smykkeskåle fra 36,93 kr

Jeg elsker smykkeskåle, et er blevet en lille besættelse. Både gamle vintage smykkeskåle i bedste art deco stil, men også nye små sjove og glade smykkeståle, i flotte farver, et statement eller noget andet. Har måske snakket om det Flamingo tema vi lidt har haft i vores familie, og derfor tænker jeg altid på min familie når jeg ser flamingoer, men også kaktussen er så sød.

Smukt Washi tape 22 kr

Washi tape med temaet ”stary night”, synes produktbillederne ser så gode og inspirerende ud, og generelt har den sælger flere fine produkter jeg har købt før med stor tilfredshed. Kunne helt sikkert goldt falde i min virtuelle indkøbskurv.

Kaktus plakat fra 10,60 kr

Jeg synes simpelthen den plakat er så fin. Klare farver, og lidt skæv. Kaktusser og marshmallows! Jeg er lige flyttet, godt nok i et midlertidigt sted (jeg søger job), men alligevel ved at have lidt planer om ting der skal op på væggen. Den her gør mig bare så glad at se på.

Geometriske ringeholdere 55 kr

Jeg er begyndt at interessere mig mere for forskellige typer af ringe, så kunne godt bruge en smuk holder til at udstille dem når de ikke er i brug. Jeg havde overvejer at lave mine egne i beton, men da jeg ikke synes rå beton look passer godt i denne lejlighed, er jeg gået fra det igen – men hay, jeg søger job i hele landet pt. så måske skal jeg snart flytte til noget andet igen. Dem her synes jeg godt om, og passer lidt bedre til min nuværende bolig. 🙂

Kan du lide nogle af tingene? Jeg mangler lidt inspirration til hvad jeg skal kigge efter på eBay 🙂 

2 kommentarer

 • Elsker ebay-indlæg!
  Du må altid gerne kigge efter makeup organizer-ting, eller andet smart (der også ser godt ud) til hjemmet.

  Ting til børneværelset er også velkommen, hvis det står til mig 😉

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Tak for kommentaren 😀 Det vil jeg prøve at kigge lidt efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Det bedste fra internettet uge 22