Goodiebox maj '18 #Instafriendly

Det bedste fra internettet uge 22

overflade

Kender I det, at I finder fantastiske ting, smukke ting, nyttige ting på det store interweb der bare er delbart? Har flere gange gået med tanken, da der er så mange gode videoer, deals, hjemmesider, apps og blogindlæg derude der bare har fortjent dit kig… Det sværeste har nok været at finde en passende overskrift, men nu er gode ting ved at hobe sig op, så nu kommer det, og så må jeg ændre overskrift en anden gang.

Red din fars dag

Op til fars dag, denne fantastiske kampagne. Den er sjov og samtidig med et rigtig godt og vigtigt budskab. Jeg var et smut forbi Hjallerup Marked i fredags med min far, og mødte hende bag Re-Art, der sagde hun savnede far-datter ture. Den er værd at se – og se igen, og så send den til din far.

Prince Michael

Tilfældig faldet over Prince Michael og hans ejer på Facebook, og så brugte jeg derefter noget nær resten af aftenen på at se alle film med de to og deres andre kattevenner. Jeg synes de er ekstremt sjove, og sikke et arbejde der er sat i dem.

TedWomen How language shapes the way we think

Jeg faldt over en kortere version på facebook, gemte den, da jeg ikke havde tid til at se den. Blev så tagget af to forskellige, og en tredje sendte den over messanger. Den er fantastisk og sætter virkelig mange af de måder vi tænker på i perspektiv, for slet ikke af glemme.

En adoptionshistorie

Halvdelen af parret fra A Beautiful Mess, har på sin egen familieblog fortalt om adoptionen af deres datter fra Kina, som jeg først har opdaget nu. Hun skriver så smukt og rørende, og efter blot at have set en af førnævnte blogs DIY gik det op for mig der var denne ekstra blog der fortalte historien, og jeg forsvandt i en helt anden verden imens jeg læste om deres adoption af deres kinesiske datter, der er albino.

1 Sec Everyday

En app, som blev nævnt på føromtalte blog, hvor man kan samle 1 sekunds videoer sammen til en længere video, der viser små glimt af ens liv. Jeg er blevet fan af de små hverdagsøjeblikke, og hvis du følger med på instagram, har du nok også set noget #hverdagsmagi fra min story i dag. Inde på The Larsons House blog, kan man et sted se en video som resultat af denne app, men den er godt gemt, så desværre ikke finde den nu.

Nas Daily

Nas rejser rundt i verden og laver videoer på 1 minut omkring byer, lande og fænomener. Denne uge har han besøgt København, og lavet en video om, at vi ikke har et ord som “please” (apropos TedWomen videoen), og hvordan du kan låne en kajak gratis i københavn, mod du samler affald mens du ror rundt  – nogle der vidste man overhovedet kunne det?

Jeg ved ikke hvad det er….

…med gud hvor ser den fisk sjov ud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox maj '18 #Instafriendly