Depend 7 Day Summer 2018 Floral Flow

Den mystiske “boligtilskud” jeg gerne vil betale tilbage

Jeg er havnet i en usædvanlig situation… På min sidste måneds husleje, var der fratrukket et “boligtilskud” fra min husleje der svarede til ca. 75 % af den samlede regning… Det usædvanlige er, at ingen jeg har haft kontakt med, aner noget som helst om hvad det er – og så vil jeg meget gerne betale pengene “tilbage” for den sparede husleje.

Mit dedektivarbejde har indtil videre kun resulteret i flere timer spildt i telefon med diverse offentlige instanser, som sender mig videre og videre. Google er for en gangs skyld ikke til hjælp, da den kommer med søgninger på “boligstøtte” – noget som jeg næppe er 75 % af min husleje, selvom det nu vil være rart. 😉

Jeg hr nu haft kontakt med både mit boligselvskab, der kun kunne sige det måtte være noget offentligt, da det blev automatisk trukket fra regningen, men kunne ikke fortælle nærmere….. Det er vel ikke første gang de har oplevet sådan noget?! De forslog at det var Udbetaling Danmark der havde en finger med, så dem har jeg haft kontakt med 3 gange. I dag kunne de så fortælle de heller ikke kendte noget til det, og forslog at jeg kontaktede min kommune. Her kommer jeg i kontakt med 3 (!) forskellige indstanser, og ingen kan finde nogle som helst oplysninger om mig, eller med andre ord. Det er ikke noget de har med noget at gøre…

…Og jeg sidder stadig her tilbage med et beløb svarende til 75 % af min husleje, jeg gerne vil finde rette ejer på. Jeg tør jo ikke engang at bruge de penge (f.eks. til afbetaling af min øjenlaseroperation), for tænk hvis der kommer nogle der pludselig gerne vil have de penge “tilbage” som ingen tilsyneladende kender til.. Jeg ved bare heller ikke hvad mere jeg kan gøre…

Nogle der har oplevet noget lignende, eller nogle der vil fortælle hvad de ville gøre i lignende situation? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend 7 Day Summer 2018 Floral Flow