Jeg fik lavet laseroperation på mine øjne – I can see clearly now the glasses is gone!

Jeg har bestilt customized hi-tech stiletter via crowdfunding – scam?

antonia-1Det her, er mest for at høre om der er stemning for at lave en unboxing video på noget den enten af den bedste investering nogensinde, eller det største scam?  

Salgsvideoen er god, og hvis de her stiletter fungerer, lyder de som et mindre mirakel!

Sagen er den, at jeg i september bestilte stiletter fra Antonia Saint Ny til $236 (vejledende udsalg vil blive $365) via en crowfunding side. Disse penge er betalt allerede dengang, men har endnu ikke modtaget noget. Planen hed oprindeligt at de skulle komme inden jul, men er blevet udskudt og udskudt og udskudt, og nu er det ud til at de kommer i løbet af maj måned.

MEN… Kan allerede hører fra andre, der har været så heldig at modtage, at der er problemer med størrelsen og pasformen. Det er der ofte med sko, men lige for Antonia Saint Ny, skulle de være tilpasset ens fod. I december brugte jeg over en halv time på at tegne, måle og tage billeder af mine fødder fra mange forskellige vinker og afslutte med et langt spørgeskema omkring fod- og tåstilling og problemer jeg aldrig i mit liv havde hørt om. Jeg lærte utroligt meget om mine fødder her. Jeg er lidt spændt på hvordan det kan gå galt med at finde rigtige størrelser, efter så nøjagtig måling.

Nu er jeg spændt på, om ventetiden (og de penge jeg har smidt i dem indtil videre før moms og told) er det værd. Skal jeg lave en unboxing video, når de endelig kommer?

5 kommentarer

 • Nanna

  Ja, meget gerne. Det ville da være vildt, hvis det virkelig var den perfekte stillet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det er virkelig dét jeg håber. Sådan jeg ikke engang gider købe andre, fordi jeg ved at de her vil altid fungere… og så skulle hælen være beskyttet mod stød, som jeg har skræmmet mange stiletter med (dumme brosten!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ja!!! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De lyder mega gode, men interessant om de rent faktisk virker. Jeg vil gerne se en unboxing 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Jeg fik lavet laseroperation på mine øjne – I can see clearly now the glasses is gone!