eBay fund #118 Minty

En lækker Sephora er åbnet i Århus

00000337

For efterhånden to uger siden åbnede Sephora deres store i Århus. Butikken er sikkert et besøg værd, og jeg synes selv det er den bedste Sephora der er i Danmark nu. Selvfølgelig er det samme produkter, men synes indretningen fungerer så godt.

Til åbningen var der repræsentanter af stort set alle mærker, og jeg fik mine bryn både vokset og farvet på deres Benefit Browbar, som jeg ellers plejer at få lavet i København… Brow baren var stortset lige foran indgangen, og var godt i gang mens butikken åbnede for alle… – Det var et meget ømt øjeblik med så mange glade beautyhungrende kvinder og andre bloggere med skarpe linser 😉 Den måtte godt have været rykket længere ind i butikken, men er du i tvivl om dine bryn, kan jeg anbefale at få dem vokset ved Benefit – de kan deres kram, det går hurtigt og gør næsten ikke ondt (mindre end ved pincet).
0000034200000344

Noget jeg slet ikke havde tænkt over, da jeg var til åbningen var… Alle de testere der var helt uprøvede og rene… Åh, sikke luksus. Kunne næsten ikke få mig til at prøve og grisse dem til… Men kun næsten.. Endte med at bruge flere penge end regnet på produkter, som jo liiige lokkede i bedste Sephora stil. Blandt andet Becca Ocean Jewels Highlighter Palette og Benefit Complexionista Face Palette, og lidt af deres egne produkter.

0000034300000347 Til åbningen var der en fin lille goodiebag til de nogle af de første kunder der købte for 500 kr, den indeholder forskellige rejsestørrelse og fullsize af både makeup og hudpleje, og ganske fornuftig. Jeg har i hvert fald fundet et par produkter jeg gerne vil se nærmere på.
Som du kan de på billedet nedenfor, er der nogle ansigtsmasker fra Tonymoly, som jeg anbefalede i indlægget igår, det er bare en verden til forskel for danske priser og koreanske.
0000033800000340

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #118 Minty