Goodiebox Marts ’18 |Danish Beauty Award

eBay fund #118 Minty

{ indlægget indeholder reklamelinks }

ebay-koen-fund-foraar-sommer-2018

Der findes næsten ikke en mere forårsfarve end mint, og så ser mint altid super godt ud sammen med hvid. mintfarven i sig selv, giver mig næsten mod på at bevæge mig ud i hvide bukser (og jeg er ellers en sort jeans pige). De fleste produkter har jeg i forvejen, eller har bestilt, men det kan du læse mere om.

Glitter 13,80 kr

Jeg elsker glitter, det er smukt både til makeup, neglelak og DIY projekter. Nu flere farver des bedre. Desværre er mange glitter på ebay slet ikke beregnet til at bruge i ansigtet (og i værste fald kan lade ridser i øjet), så det gælder om at makeup glitter er fra gode troværdige sælgere.

Vaskehandske 24,09 kr 

Glemte desværre denne på min tidligere liste med mine gode beauty tools køb fra eBay, jeg har brugt den hver gang jeg har vasket pensler siden. Har prøvet andre tools i mellemtiden, men fungere ikke lige så godt! 😀 handsken indeni gør du ikke får svedige hænder som man ellers ofte gør ved gummihandsker, og den kan tages ud og vaskes.

Falske vipper x5 5,99 kr

Nogle rigtig gode vipper, jeg var i weekenden i gang med at rense en lille bunke brugte vipper, og fandt de mest fantastiske vipper imellem, som jeg ikke kunne huske hvor var fra. Fandt så ud af i weekenden at det var netop disse fra eBay…. til *cencur* 6 kr for 5 par. De er de lækreste eBay vipper jeg har prøvet. Der er stor prisforskel på dem og Benefits Pin-Up lashes der er mine abselutte yndlings vipper, så vil på ingen måde klage over nogle vipper jeg kan få til 1,20 kr / stk.

INNISFREE No Sebum Mineral Pact 48,37 kr

Det er en af mine need-to-have i mine tasker. Denne koreanske pudder fra Innisfree er genial, og kan slet ikke undvære den. Denne lille kompakte puder fjerner fedt, uden at udtørre eller gøre dig knastør at se på. Den kan også bruges i håret, hvis du synes dine hårrødder ser lidt for fedtede ud på farten. Den kan endda bruges under øjenskygge og læbestift for øget holdbarhed. Jeg kan kun anbefale den!

TONYMOLY I’m Real Aloe Sheet Mask x6 40,30 kr (TILBUD)

Jeg elsker sheet mask fra Tonymoly! Specielt deres serie I’m Real, kan man ofte finde gode tilbud, som her, hvor jeg har fundet 6 masker til kun 40 kr, en tidligere link jeg havde fundet, var der tre masker til ca. 33 kr, så her er det muligt at få en del for pengene (til sammenligning har disse sheet mask en vejl. udsalgspris i Sephora på 60 kr stykket). Tomymolys masker er meget overskuelige, i forhold til at finde en maske efter ens behov og ønsker. Aloe tilføjer masser af fugt, men der er 9 andre varianter at vælge imellem.

Jaderoller 12,05 kr

Jeg kunne ikke lade være. Luxplus lavede en facebook kampagne, som endte med ene sjove kommentarere om at køre sten i ansigtet. Jade siges at skulle fjerne affaldsstoffer, men brug den blot som kølig massage i ansigtet. Jeg tænker det er en mere budgetvenlig og enkel udgave af f.eks. twin-balls facial massager fra TBS (som jeg i øvrigt er glad bruger af)

Nøglering 10,38 kr

Er den ikke bare cute? Den findes i overvældende mange farver, så der er mulighed for at vælge efter smag og stil.

Taske 62,35 kr

Den her taske har jeg set så mange gode anmeldelser på. Jeg er den lidt konservative type, der helst ikke vil bruge for mange penge på farverige tasker, da jeg ikke bruger dem så ofte, og derfor er det fint sted at spare, og så spende på de lidt mere klassiske og tidsløse tasker.

Bullet journal A5 38,70 kr

Det bullet journal har egentligt ikke fanget mig, specielt fordi det kun er Søsterne Grenes små hæfter der fungere, når jeg er venstrehåndet, samt….. Hold fast det er jo lang tid der blvier brugt på at tegne og lave skemaer… Jeg bliver lidt rundtosset ved tanken om alt den tid der bliver lagt i det… meeen farven…. Så jeg har lige bestilt – og jeg glæder mig til at modtage! Så må jeg se hvad der sker, når den dukker op.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox Marts ’18 |Danish Beauty Award