eBay fund #116 Indretning

LF Beautybox marts ’18 | Beauty Empowered

{ indlægget indeholder reklamelinks }

00000297

Marts måneds LF beautybox er landet og det her sådan en boks hvor man virkelig tænker over hvor meget energi Lookfantastic ligger i boxene. De laver altid ret smukke bokse, men den her fik mig til at sige “woooow!” da jeg åbnede og så låget på boksen. Boksens tema er beauty empowered, hvordan man føler sig stærk og komfortabel i sin egen hud. Det sætter virkelig nogle tanker i gang hovedet på mig. Jeg tror jeg skal ud og peptalke spejlet om lidt med hvor god, sej og smuk jeg er. 😉

Fordelen ved LF Beautybox, er at den kun kostermellem 110-125 kr af inkl. fragt, alt efter hvad abonoment man vælger, og så er der en røvfuld lækkerheder. Denne boks

00000299

Indholdet i månedens LF beautybox:

SKIMONO | Foot mask *full-size*
RENU | Advanced Anti-Ageing Flash Relax Mask  (30 ml)
STYLE LONDON | Oval Face Brush *full-size*
OMOROVICZA | Balancing Moisturiser *full-size*
DOUCCE | Freematic Eye Shadow Duo (78 Kate & 81 Tenley) *full-size*
SKINCHEMISTS |Rose Quartz Lip Plump *full-size*

00000300

I denne boks var der to forskellige makeupprodukter (og en makeupbørste), det første var en eyeshadow duo, som kan sættes i en palette fra samme mærke. Mærket er forholdsvis nyt for mig, har kun stødt på mærket før i Goodieboxen fra December, og og den smukke Lookfantastic julekalender. Det er med både yay og nay følelse. De her skygger er shimmer og en god pigment, og så er jeg lidt vild med det tryk der er i øjenskyggerne, hvilket ser virkelig smukt ud.

I boksen er der også en lip plumper fra SkinChemists, som var det første produkt jeg sprang over… Desværre synes jeg ikke den er særlig meget værd, og effekten var næsten ikke tilstede på mine læber. Det ser ud til at være et udgået produkt, men den har været dyr… Vil næsten gå så langt til at sige latterlig dyr, så havde jeg købt den selv, var jeg blevet virkelig skuffet.

00000301

Det er officielt forår (mangler vejr’herre bare at vide), og betyder også jeg er begyndt at blive mere opmærksom på mine fødder. Jeg har så sent som i dag hentet en pakke i Matas med flere fodplejeprodukter. I boksen er der en dybdevirkende fodmaske, som derfor virker helt perfekt i anlednngen af forår og lettere fodtøj (hvilket virker lidt utopisk lige nu).

Der er selvfølgelig også nogle hudplejeprodukter, som denne gang består af en ansigtsmaske fra Renuskin, som jeg har prøvet før, var rigtig god, men ikke en jeg har haft et behov for at købe (da der findes mange lige så gode ansigtsmasker til halvdelen af prisen). Men  i stedet er der en overlækker ansigtscreme fra Omorovicza, der er en næsten gelagitig creme som skulle hjælpe med at balancere ens fedtet og kombineret hud. Jeg har prøvet den før i rejsestørrelse, og min hud elskede den. Nu er det med en fullsize og jeg er GLAD! Hvis du har kombineret eller fedtet hud, er den helt klart værd at prøve.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med forskellige produkter fra £13.00 (ca 110 kr) inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #116 Indretning