Indholdet og anmeldelse af Lookfantastic julekalender 2017 Beauty In Wonderland

Nye sko fra Bianco

bianco-skoSponsoreret | Denne post er lavet i samarbejde med Footway.dk 

Hvis noget han købes på nettet, er chancen for jeg køber det dér nok noget nær 95 %. Jeg har dog altid være meget forbeholdende for sko, da sko kan være så svære at prøve og finde de helt rigtige, og så har en dum returporto  holdt mig lidt tilbage. Der er heldigvis flere sider som begynder at have fri retur (oooog mine penge på tøj og sko er voldsomt steget ved dem) og her er Footway.dk i blandt, som tilbyder fri fragt og retur og prisgarenti.

Jeg har købt mine yndlings hverdagssko fra Bianco, som er helt fantastiske at gå i (selv med dårlige knæ). Støvletterne var endda billigere, end hvis man havde købt fra Bianco butikken, hvilket jo bare gør mit køb endnu bedre (og mit sparehjerte frydes!). Derudover har jeg købt et par ballerinere – også fra Bianco. Jeg har ledt efter et par passende læder ballerinere i et par måneder nu, da jeg blev lidt fan af hvordan de franske kvinder kunne bære dem, uden at det blev for piget, så nu vil jeg også gerne prøve! Så det endte med at blivet er bar ballerinaer i russkind, som både fungere til jeans og habbitbukser for at tilføre lidt feminint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Indholdet og anmeldelse af Lookfantastic julekalender 2017 Beauty In Wonderland