LF Beautybox | the Beauty In Wonderland Edition

Musthaves fra Caudalie

{ indlægget indeholder reklamelinks }

caudalie

Efter at have stiftet ordentligt bekendtskab til Caudalie, har jeg ikke kunne lægge det fra mig igen, og lige nu nogle af mine mest anvendte produkter – jeg siger bare, det her billede er efterhånden gammelt, og min Beauty Elixir kun er halvt fyldt nu. Caudalie startede på en vingård, hvor de opdagede vindruernes og vinstokkenes vidunderlige vitaminer og antioxidanter. Det betyder de i dag har udviklet flere serier bygget op om druer fra forskellige vingårde der til hverdag producere  champagne, bordeaux og burgundy vine – det er vidst et sprog vi en del nok kan forstå 😉 Derudover er de med 1% for the Planet.

Indtil videre har jeg bare 3 produkter fra Caudalie.

S.O.S Thirst Quenching Serum – kan købes her (på tilbud)

En mælkehvid og tyndtflydende serum, som alligevel er koncentreret og virkningsfuld. dufter lækkert af druer og vinblade. Tilføjer masser af fugt til huden, som bliver fugtet og beroliget. Jeg har kombineret hud og synes den fungere både på mine tørre kinder (hvor jeg døjer med keratosis pilaris) og i min fedtede t-zone. Et pump er nok til ansigt og hals. Vær dog opmærksom på den har en PAO (period after opening) på 9 måneder, da den ikke indeholder parabener.

Beauty Elixir – kan købes her (i en limited edition udgave – på tilbud) 

Dette er nok mit favoritprodukt! Kærlighed ved første sprøjt. Bruger den både som del af min hudpleje for at booste huden, lige inden jeg lægger makeup på til at stramme op, og som en lækker mist i løbet af dagen for at sikre glød. Den opfrisker huden og huden stråler efter denne eliksir. Indeholder pebermynteolie, så hvis du er allergisk så skal du lige være opmærksom… Men ellers kun kærlige anbefalinger herfra.

Vinosource Intense Moisture Rescue Cream – kan købes her (spar 20 % med koden 20skin)

Dagcreme fra Caudalie, denne er til ekstra tør hud, så overvej om du skal have en mindre intens udgave. Jeg synes dog det er rart med sådan en ekstra fed creme i vintermånederne, men jeg har også tidligere haft store problemer med tør vinterhud, så nu lever jeg efter – hellere forebygge end behandle. Cremen giver en intens fugt, plejer, beskytter og reparere huden. den føles lækkert blød på huden og trænger hurtigt ind. Jeg synes min hud er blevet mere ensartet at se på, efter jeg er begyndt på denne kombination. Elsker!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox | the Beauty In Wonderland Edition