Nye sko fra Bianco

LF Beautybox | the Beauty In Wonderland Edition

{ indlægget indeholder reklamelinks }

lookfantastic-beauty-in-wonderland-beautybox

Da jeg bestilte den smukke Look Fantastic julekalender, valgte jeg også at starte på deres beautybox igen, efter en lang pause. Jeg blev ret overrasket over hvor billigt det var – de koster mellem £13.00-15.00 om måneden (via den engelske side) eller mellem 126 – 135 kr på den danske side, så jeg har valgt 12 måneders abonoment ,så jeg får den til £13.00 om måneden, hvilket svare sig til lige omkring 110 kr, og det er meget kvalitet man får, for små penge 😮  December måneds tema, har samme tema som julekalendere, og elsker virkelig hvor meget de gør ud af udseenet på hver boks! lookfantastic-december-2017

I december måneds LF Beautybox:

BUBBLE T  | Limited Edition Lookfantastic Bath Fizze *full size*
GATINEAU | Collagene Expert Ultimate Smoothing Serum
POLAAR | Genunie Lapland Hand Cream
MDMFLOW | Semi Matte Lipstick (Bossy) *full size*
SUKI | Exfoliate Foaming Cleanser
FIGS AND ROUGE | Hydra Activ Day Cream

Jeg er positiv overrasket, synes jeg fik meget for pengene! Selvfølgelig er bath fizze (en form for bath bomb) ikke særlig anvendelig for mig – og helt sikkert en helt masse andre uden badekar – men de kan godt slås ud i mindre stykker og bruges i et lækkert fodbad, så helt ubruglig er den ikke. 😉  When life gives you lemons – make lemonade! I denne boks er der en del hudpleje, både en (ultra lækker) eksfolerende cleanser fra SUKI, en lille serum med collagen fra Gatineau. Gatineau plejer at lave virkelig lækre produkter, og har ikke prøvet denne endnu, så er ret spændt. Derudover er der en ansigtscreme der umiddelbart ser interessant ud, men ikke noget med armene op over hovedet af begejstring, og sidst men ikke mindst, en ikke så spændende håndcreme og en smuk nude semi mat læbestift fra MDMFLOW – som har en rigtig fin indpaktning, hvis man lige drejer logoet væk. Der er kun 2 fullsize produkter, men da alene MDMFlow læbestiften normalt koster £15.00 (lige nu på tilbud), er det jo alligevel en god pris hvis jeg kun har betalt £13.00 for det hele! Jeg glæder mig til næste boks!

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med forskellige produkter fra £13.00 (ca 110 kr) inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Nye sko fra Bianco