9 tips til speciale og projektskrivning

LF Beautybox januar 2018 er kommet

{ indlægget indeholder reklamelinks }

lookfantastic-januar-2017Sidder stadig dybt begravet i specialet, men kan i det mindste se lys for enden af tunnelen. Kæmper lidt med computerproblemer – batteriet er fra den ene dag helt død uden strømforsyning, samt den flere gange er ekstrem langsom, så lever efter devisen ”backup backup backup”, så specialet ligger på e-mail, Dropbox og ekstern harddisk for at sikre det. Puuuh. Så det er rart at modtage lidt forkælelse til mig selv for et lille beløb hver måned.

lookfantastic-beautybox

Indholdet i denne måneds LF Beautybox:

ENZO LASZIO | Light Controlling Lotion
MONUSPA | Warming Ginger Bath & Body Oil
ESPA | Pink Hair & Scalp Mud
MODELCO | 3D Lash Primer *full size*
BALANCE ME | Congested Skin Serum
KORRESWhite Tea Fluid Gel Cleanser

lookfantastic-january-2018

Umiddelbart ser det ikke ud til at være nogle fullsize i, udover ModelCo vippeprimeren, som jeg umiddelbart ikke har fundet i en ”stor” udgave. Det virker i første omgang ret fesent, men omvendt kan jeg se at flere af dem er sådan ”luksus rejsestørrelser”, hvor det er omkring 50 % af en fullsize. Men for at vende tilbage til ModelCo vippeprimeren… Det ser utrolig godt ud med primeren under mascaen – giver en del ekstra længde og volumen, men føj den lugter giftigt, havde det været et andet brand end Lookfantastic, var jeg helt 100 % blevet mistænkelig om hvad det indeholder. Resten er diverse hudpleje og en ”pink” hårkur – som jeg lidt glæder mig til at prøve i morgen, den står allerede klar i badet. Der er en cleanser, som dufter ret lækkert, en føles ikke helt rigtig for min hud, jeg ved ikke helt hvad det er, da den egentligt skulle være god til sensitiv hud. Dernæst en toner fra Erno Laszio, hvor jeg tidligere har prøvet deres sæbebar, som mente det når de skrev Deep Cleansing! Dernæst en serum der skulle være god til kombineret hud, først virkede den VIRKELIG kedelig, men efter at have læst lidt om den, er jeg blevet positiv overfor fokus på både at berolige, fugte og samtidig holde urenheder på afstand. Sidst er der en bath og body oil med duft af ingefær, jeg har aldrig fået sådan noget prøvet, men har bestemt mig for at den SKAL prøves i morgen… Nu skal jeg stoppe med at være så negativ.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med forskellige produkter fra £13.00 (ca 110 kr) inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

3 kommentarer

 • Jeg vil prøve hårkuren her i weekenden 😀 Ville have ønsket, der var et makeup produkt med i boxen, som jeg var begejstret over..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte K.

  Jeg kan godt forstå at du er negativ. Jeg var også dybt skuffet over deres julekalender, der var næsten intet makeup i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Jeg var ikke skuffet over deres julekalender. Hvis der var meget makeup i, torr jeg hurtigt jeg var blevet mere negativ, da det hurtigt vil omhanlde forkerte farver osv. 🙂 Generelt er min erfaring også at de kalendere der indeholder meget eller udelukkende makeup, at de enten er af ringe kvalitet eller rimelig dyrer, medmindre det er NYX. Jeg overvejde BareMinerals Box of Wonders, men kunne godt se at mange af tingene ville jeg aldrig bruge alligevel netop pga. farverne. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

9 tips til speciale og projektskrivning